Ihr Warenkorb(0 Produkte)
Keine Produkte gefunden

MERK || KidsDepot

8 Jan 2019

 

 

Hip, kleurrijk, origineel en een tikkeltje eigenwijs: maak kennis met KidsDepot! KidsDepot heeft een speelse collectie woondecoratie voor kleine en grote kids. Geef je huis een beestachtige vleugje met een dierenkop of breng de boel op orde met onze handige opbergers. 

 

KidsDepot is het accessoire merk van Coming Kids; een Nederlands bedrijf met een frisse blik op kinderkamers. De natuurlijke producten geven je kinderkamer een prachtige uitstraling. Een naturel kleed, boekenkast of basket maken het helemaal af. Zoals een olifant kleed is een echte eyecatcher in een stoere jongenskamer.

 

  

 

De muur mag natuurlijk ook niet leeg blijven, daarom zijn er verschillende te gekke spiegels en dierenkoppen. De spiegels hebben een lijst gemaakt van bamboo en hebben een touwtje aan de achterkant waardoor je deze makkelijk kan ophangen. Leuk om te combineren met meerdere spiegels! De opbergmanden zijn gemaakt van zeegras en zijn makkelijk op te bergen. Zet er een plant in of bewaar er speelgoed in. De mand is half geschilderd en in twee kleuren verkrijgbaar.

 

Klik hier om alles van KidsDepot te bekijken

 

Sie kaufen derzeit Produkte für '' Verlassen