Ihr Warenkorb(0 Produkte)
Keine Produkte gefunden

Merk blog || OYOY

12 Nov 2018

Het maken van functionele producten gemaakt van hoge kwaliteit en in mooie kleuren en vormen, dat is de visie van OYOY

 

De naam van het merk is geïnspireerd op de letters OY wat sinds 1929 op Deense vliegtuigen wordt gebruikt over de hele wereld. de OY geeft aan dat het een Deens bedrijf is.
De eigenaresse en ontwerper van OYOY is Lotte Fynboe die heeft gestudeerd aan de Deense school Teko in Herning als specialisatie interieur- en meubeldesign.

 

Het bedrijf en merk is in 2012 opgericht en met vormen, kleuren en vormgeving inspireert het merk al jaren lang. Het motto luidt: Less is more. Dat is ook zeker terug te zien in de producten. De stijl van OYOY is geïnspireerd op de klassieke Scandinavische stijl met een vleugje Japanse design. Het simpele en de eenvoudige kleuren zijn de key kenmerken van de stijl.

 

BOYS

               
@ourlittlehouseonsix @istome

Twee van deze prachtige producten zijn bijvoorbeeld de kleden. Het Adventure kleed (zie foto links) is een lang kleed met een doorlopende autoweg, perfect voor een stoere kinderkamer en ook nog een superleuk om mee te spelen! Deze print is ook verkrijgbaar op dekbed junior en 1-persoons en binnenkort ook als placemat.

 

Het ronde 'The World' kleed (zie foto rechts) is een gaaf, rond kleed met de wereld map en dieren erop gedrukt. Ook dit kleed kan gebruikt worden als kleed en speel mat. Met deze twee kleden heeft je kleine uren aan plezier en dankzij de simpele zwart witte ontwerpen past het bij iedere kinderkamer!

 

Girls

Lekker slapen met een nieuwe beste vriendje! OYOY verkoopt niet alleen stoere spullen maar ook super schattige poppenbedjes, poppendekbedjes en poppen!
Het retro roze poppenbedje heeft een lieve uitstraling en past goed bij het wit bestipte dekbedje. Als je iets neutralers wilt kies dan voor het donker grijze retro poppenbedje. Maar dan heb je natuurlijk ook nog iemand nodig die erin kan slapen! Leg dan je Hopsi Konijn erin en jullie kunnen samen in je dromen verder op avontuur gaan.

 

Baby

Ook voor de aller kleinste maakt OYOY speeltjes! Zoals bijvoorbeeld de baby speelbal die gemaakt is om de zintuigen te helpen ontwikkelen. De bal heeft verschillende kleurtjes, printjes en texturen en zal gelijk de aandacht trekken. Passend bij bij de gedempte kleuren van het merk is deze mooie regenboog muziekmobiel. Hang deze aan het bedje van je kleine en door aan de lus te trekken speelt het een liedje. Beide van deze twee speeltjes zijn een goed kraamcadeau's!

 

En meer!

Dit zijn maar een paar van de hippe producten van OYOY. Klik hier om het hele aanbod te bekijken!

 

Sei der erste der einen Kommentar schreibt....
Schreibe einen Kommentar
Sie kaufen derzeit Produkte für '' Verlassen