Ihr Warenkorb(0 Produkte)
Keine Produkte gefunden

MERK || Konges Sløjd

5 Mai 2021

Konges Sløjd is een hip Deens merk dat in 2014 is opgericht en is gevestigd in Copenhagen, Denemarken. Het Deense merk staat voor kwaliteit, functionaliteit, eenvoud en het creëren van stijlvolle baby en kinderaccessoires zoals hydrofiele doeken, haaraccessoires, hemeltjes en nog veel meer!

De items van Konges Sløjd hebben een eenvoudig Scandinavisch design met een vintage maar toch ook hippe uitstraling. Ze maken gebruik van verschillende geïllustreerde prints en laten deze op diverse items terugkomen. De printjes gecombineerd met zachte kleuren zorgt voor producten die goed op elkaar afgestemd zijn. Op deze manier onderscheidt Konges Sløjd zich van andere merken.

 

1. Konges Sløjd kofferset Buttercup Yellow Rosarie 2. Konges Sjøjd 2 pack haarbanden Orangerie Beige 

 

Konges Sløjd vindt kwaliteit belangrijk. Alle producten worden geproduceerd onder eerlijke en goede omstandigheden. Ieder product wordt met veel zorg en aandacht ontworpen en aan elk detail wordt aandacht besteed. De designfilosofie van Konges Sløjd is om een stijlvol kinderinterieur te maken met items die voor zowel kleintjes als ouders aantrekkelijk zijn.   

 

3. Konges Sløjd birthday train 4. Konges Sløjd 3 pack scrunch - multi color 

 

Bekijk de producten van Konges Sløjd hier.

 

Sie kaufen derzeit Produkte für '' Verlassen