Ihr Warenkorb(0 Produkte)
Keine Produkte gefunden

MERK || Maileg

29 Jun 2020

Maileg is een merk opgericht door Dorthe Mailil. Maileg is een merk dat klassiek, modern en Scandinavisch design combineert. Ze ontwerpen vooral kleine figuurtjes als stoffen muisjes en konijnen. 

Ontstaan Maileg
Op jonge leeftijd ontwikkelde Dorthe haar passie voor ontwerpen. Daarom heeft ze een opleiding gevolgd aan de Danish Design School om een carrière in grafisch ontwerp na te streven. Daarna vulde ze haar opleiding aan met studies in Parijs die volgens haar veel inspiratie hebben bijgedragen aan de zoete details die Maileg kenmerken.

Bij een van de klassenprojecten creëerde Dorthe een onderscheidend karakter van klei met overdreven proporties. Dit, (toen nog individuele elfje), groeide al snel uit tot een familie van elfjes. Toen ging Dorthe van klei naar vilt. Al snel richtten Dorthe en haar man zich in 1999 op ‘Maileg’ waarbij ze hun achternaam combineerden met het woord ‘leg', het Deense woord voor spelen.

In de drukke wereld van auto’s, toeters en bellen wordt de fantasie steeds minder. In de wereld van Maileg slapen de muizen in luciferdoosjes, zijn prinsessen de perfecte vriendinnen en zijn de katten en muizen vrienden. Het is een wereld van fantasie die belangrijk is voor een ontwikkelend kind.Duurzaamheid Maileg
Bij Maileg is de duurzaamheid in ontwikkeling van producten van groot belang. Om de natuur in bescherming te stellen neemt Maileg de verantwoordelijkheid zeer serieus.

Maileg voldoet aan alle eisen van de milieuwetgeving en werkt intensief aan het verbeteren van de milieuvriendelijke productie. Dat noemen ze bij Maileg ‘verantwoorde inkoop/productie’.

Items
Maileg staat met name bekend om haar muizen en konijnen. Deze komen in verschillende groottes, soorten en verpakkingen. Zo heb je MY & Micro; dat zijn de kleinste figuren. Dan zijn er maten 1 t/m 5.

Dan zijn er nog ballerina’s, superhelden, wandelaars en tanden feeën. Deze zijn los verkrijgbaar, in luciferdoosjes, in koffertjes en slaapzakken.
Ook zijn er verschillende grote formaten, deze worden gezien als knuffelformaat.

Accessoires
Dan heeft Maileg verschillende accessoires die aansluiten bij de kleine muisjes en konijntjes. Zo zijn er kinderwagens, reiswiegjes, wippertjes, kleedjes, ledikantjes en bedjes. De patronen en kleuren kenmerken het merk Maileg. Deze zijn ook veel te vinden op de kleding van de muizen en de dekentjes in de luciferdoosjes.


Klik hier om Maileg te shoppen!

 

 

 

Sie kaufen derzeit Produkte für '' Verlassen