Ihr Warenkorb(0 Produkte)
Keine Produkte gefunden

STYLEGUIDE || Aardetinten voor in de kinderkamer

2 Nov 2020

Terracotta, roest en oker. Dat is wat we de laatste tijd tegen komen in de kinderkamers, maar hoe style je nou eigenlijk een kinderkamer in die kleuren en wat zijn de mogelijkheden?

De trend op het moment zijn aardetinten! Maar waar moet je dan eigenlijk aan denken? Denk bijvoorbeeld aan terracotta, roestbruin en oker. De kleuren klinken volwassen maar zijn ook erg geschikt voor in de kinderkamer. Deze kleuren voegen veel warmte toe en zijn goed te combineren met natuurlijke materialen als hout, rotan en riet.

Hoe combineer ik deze kleuren in een meidenkamer? 
Roest, terracotta en oker zijn goed te combineren met andere aardetinten. Ook kun je mooie combinaties maken met wit, beige, zachtroze en lichtbruin. Kies een behang in aardetinten en houdt het rustig. Gebruik roze in de accessoires en maak gebruik van materialen uit de natuur, denk hierbij aan rotan, hout of bamboe. 

Hoe combineer ik het in een jongenskamer?
Ook bij de jongenskamer is het goed om met terracotta, roestbruin of oker te beginnen. Wil je een wat gewaagdere combinatie? Kies dan voor de kleuren blauw en groen. Dit is lastiger te combineren maar geeft wel een heel mooi effect. Kies bijvoorbeeld voor groene vlaggetjes of groen in het kleed, maar houdt het wel in de accessoires en kleine oppervlaktes. Ook hier maak je gebruik van materialen uit de natuur, denk hierbij weer aan rotan, hout of bamboe. 

 

Hieronder laten we voorbeelden zien hoe je de kleuren kunt combineren.

 

ROEST

 

TERRACOTTA

 

OKER

 

Sie kaufen derzeit Produkte für '' Verlassen