Ihr Warenkorb(0 Produkte)
Keine Produkte gefunden

STYLING || Kapstokjes stylen

19 Jan 2021

De kapstokjes die we gaan stylen zijn van Iris Hantverk. Iris Hantverk maakt eco producten voor het huis(houden). Dat het hier om Zweeds design gaat is meteen duidelijk door de frisse, eenvoudige, op de natuur geïnspireerde ontwerpen. Duurzaam hout, biologisch afbreekbaar materiaal. De kapstokjes zijn er in drie verschillende breedte. De kleinste met twee haakjes is 19cm, de middelste met vier haakjes is 38 cm en de grootste met 7 haakjes is 67 cm breed.

Hoe kan je de kapstok stijlen?

Er zijn verschillende manieren hoe je de kapstokjes kan stijlen. Het ligt er natuurlijk aan welke style je wil laten zien. In kinderkamers zijn het vaak de kleine, lieve accessoires en de persoonlijke spulletjes die je heel leuk als styling kunt gebruiken. Je kunt de kapstok gebruiken om een leuke rammelaar, een kledingstuk aan een hangertje of een stoere rugzak aan op te hangen. Niet alleen leuk om naar te kijken, maar ook praktisch om je favoriete items snel bij de hand te hebben.

@rafa-kids & @verslingerdaanhout

@Bibelotte & @Madebybowie

@elleinterieur & @Bibelotte

Tips:

Als alle items die aan de kapstok hangen dezelfde lengte zijn wordt het snel saai. Door te spelen met verschillende lengtes, krijg je een levendiger geheel.

Hang niet alles plat tegen de muur. Gebruik verschillende diktes van producten. Hierdoor creëer je dynamiek in de kinderkamer. Wissel dat (platte) shirtje bijvoorbeeld af met een rugzak met knuffels.

Voor meer sfeer en warmte kun je gebruik maken van lichtjes aan de kapstok.

Sie kaufen derzeit Produkte für '' Verlassen