Cart(0 Products)
No products found

DIY || Mevrouw Aardbei muurhuisjes

16 Apr 2018
by onze stagiaire Iris van Buuren

Ze zijn onze absolute favoriet, de muurhuisjes van Mevrouw Aardbei. Een simpel design waar je duizenden kanten mee op kan. Prachtig om zo op te hangen, maar nóg mooier als je ze zelf hebt gepimpt. 

De huisjes van onbewerkt hout kun je op verschillende manieren versieren. Wat dacht je van verven of bestickeren? Vaak genoeg zien we ze terug op social media, met name Instagram.

In dit artikel wil ik je inspiratie geven, want wat kan je nou allemaal met zo'n muurhuisje? Heel veel!

 

(foto hierboven)

Yvonne, van @yvdewa, koos ervoor om de binnenkanten van de muurhuisjes in verschillende, egale kleuren te verven. Super mooi! Met een paar simpele kleuren kun je oneindige combinaties maken qua inhoud. Hoe cute matcht het perenlampje van Little Lovely Company met de achtergrond van het grootste huisje? 

 

 

 

Bionda, van @biondavanlit, verfde de muurhuisjes voor haar dochter Dané in een lichtroze kleurtje. De lieve lampjes van Little Lovely Company en de verzorgingsproducten van Naïf passen perfect in de vakjes. De gouden stickers van Pom le Bonhomme en Mevrouw Aardbei maken het helemaal af!

 

 

 

Ella, van @ella_and_tinyt, had een ander idee voor de huisjes. Zo cool dat ze als poppenhuisjes dienen, dat kan natuurlijk ook nog! Lijm er een paar plankjes in en verf de 'muren' in verschillende kleuren en je hebt een prachtige woning voor bijvoorbeeld je Sonny Angels

 

 

 

Lindy, van @savixen, is druk bezig met het inrichten van de kamer voor haar aankomende zoontje. Ze kocht twee sets van de hoge huisjes en verfde deze in Denim Drift van Histor! Hoe leuk dat twee van de huisjes op zijn kop hangen?

 

 

 

Loïs, van @presentthings, hield het simpel. Ze verfde de huisjes in zwart, grijs en wit. Een monochrome touch aan een gekleurde kamer!

 

Meer kinderkamer inspiratie? Bezoek onze Pinterest!

 

  

 

 

Op zoek naar de muurhuisjes? 

Normaal

Hoog

BewarenBewaren

You are currently buying products for '' Quit