Cart(0 Products)
No products found

INSPIRATION FRIDAY || wandrekje stylen

4 Mar 2022

In deze inspiration Friday blog geven we jullie tips en inspiratie voor het stylen van een wandrekje. Het wandrekje van KidsDepot is gemaakt van rotan wat je op het moment veel ziet in het interieur. Het haalt de natuur in huis en geeft een warme sfeer aan de kamer. Liever een wandplankje met haakjes? Klik dan hier.

Op de plankjes kun je praktische producten neerzetten die je vaak gebruikt, maar waarvan je niet wilt dat ze binnen handbereik zijn voor je kindje. Deze kun je makkelijk opbergen in een kratje waardoor het er ook nog eens netjes uitziet. Naast praktisch gebruik van de wandplankjes kun je ze ook gebruiken om mooie producten op te presenteren die er vooral ter decoratie op staan. De zachte kleuren zie je in elk product terugkomen waardoor het er als een geheel uitziet en het een gezellige toevoeging is aan de kinderkamer! 

WandrekMr Bear spaarpotDokterssetjeRegenbooghangerPlantknuffelHydrofiele doekenOpbergkratjeZeemeerminrammelaarVlaggetjesMaan muziek mobiel

 

 

You are currently buying products for '' Quit
By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »