Cart(0 Products)
No products found

MERK || By Lille Vilde

21 Feb 2019

Het merk By Lille Vilde

We hebben een nieuw merk By Lille Vilde. Het merk heeft heeft veel stylische slabbetjes, placemats en bamboe servies.

By Lille Vilde is een merk onder Tiny Manners ApS. In juni 2017 nam Tiny Manners ApS het merk over met de ambitie om nog meer geweldige ontwerpen aan het assortiment interieurproducten van de eetkamer toe te voegen. Ditte Elleriis is de vrouw achter By Lille Vilde. Een creatieve geest, ondernemer en bovenal een moeder.

By Lille Vilde maakt eten leuk en inspirerend! Zij geloven dat gesprekken en empathie kinderen aanmoedigen om creatief en zelfverzekerd te zijn.

Alles is ontworpen in Denemarken en de materialen zijn zorgvuldig uitgekozen op duurzaamheid. Sommige producten zijn afbreekbaar en sommige gaan voor altijd mee in de mode. Voel je geïnspireerd om een praktische en magische dag te maken!

 


Slabbetjes


De 'Tolddler Bibs' zijn slabbetjes voor peuters. Ze zijn beschikbaar in drie verschillende kleuren met een uniek design. De Flower Bunny, Mr.Hedgehog de Bunny and Bird. Super schattig toch?

De 'Baby Bibs' van By Lille Vilde zijn slabbetjes voor baby's. Ze zijn elegant gedecoreerd met een reliëf van zwanen en walvissen. Ze zijn beschikbaar in vier kleuren. Bij de Blossom en de Canyon Clay zit er een zwanen reliëf op, en bij de Blue Sky en de Midnight Blue zie je een walvissen reliëf.


Placemats


Heel elegant voor op de eettafel zijn de Swan Blush, Crimson Red en de Grey placemats. De Whale Blue, Midnight Blue en de Grey placemats staan heel stoer op de eettafel. 


Silicone


Alle slabbetjes en placemats zijn van siliconen, wat gebruikt word in de voedselindustrie. Ze bevatten geen chemicaliën of BPA. Ze zijn gemakkelijk te reinigen. De slabbetjes en de placemats kunnen direct naar de vaatwasser. Nog gemakkelijker: spoel het met water af of neem het met een vochtige doek af. Het handige van de slabbetjes is dat ze een opvangbakje voor gevallen voedsel hebben. Je kunt de placemats en de slabbetjes altijd gemakkelijk meenemen door ze simpelweg op te rollen en in je tas te stoppen. Het handige van de placemats is dat ze voor verschillende doeleinden kunnen worden gebruikt. Dus niet alleen voor het eten maar ook tijdens het spelen met bijvoorbeeld klei of kleurpotloden.


Bamboe

 

En niet te vergeten: ze hebben ook nog drie geweldige Bamboo Giftsets: Under The Sea, de Swan en de Whale!

Ze zijn gemaakt van bamboe, het ideale materiaal voor etenswaren, dat zowel duurzaam, biologisch afbreekbaar als vaatwasserbestendig is. Alle serviezen zijn gemaakt van een samenstelling van 60% bamboevezel, 20% mailvezel en 15% melanine en 5% plantaardige vezels. En super leuk natuurlijk om als cadeau te geven!

 

 

Be the first to comment...
Leave a comment