Cart(0 Products)
No products found

MERK || Mrs. Mighetto

30 Apr 2020

MERK || Mrs. Mighetto

 

Betoverend, is de nieuwe collectie van Mrs. Mighetto. Een prachtige serie aan nieuwe, vers gedrukte posters. Met daarop, de mooiste prints en personages die met aquarelverf zijn geschilderd. Elk personage heeft een uniek verhaal.

Mrs. Mighetto is een Zweeds merk, dat gevestigd is in Stockholm. Een merk dat is opgericht in 2014, door Anna en Malin. De eerste collectie, genaamd ‘Superheroes’ was in minder dan twee weken verkocht! Nu, 6 jaar later wordt dit merk in meer dan 20 landen verkocht, in ruim 150 winkels.

 

De posters zijn gemaakt vanaf originele aquarel schilderijen, en worden beschreven als producten vol fantasie, geschiedenis en mysterie. Alle postercollecties zijn limited editions, wat inhoudt dat ze één keer geproduceerd worden en hierna niet meer worden gedrukt. De ambitie van Mrs. Mighetto is om twee printcollecties uit te brengen per jaar.

 

Het merk bestaat met name uit posters, welke op hoogwaardig kwaliteit papier geprint zijn. Ze geven een betoverende sfeer aan een kinderkamer. De prints worden ontworpen met de hand; er worden eerst schetsen gemaakt, dan komen er vaste lijnen, vervolgens worden deze ingetekend en krijgen ze een aquarel sfeer. Sommige personages zie je meermaals voorbijkomen, alleen in een andere setting. 

Mrs Mighetto is bewust bezig met het milieu en maakt doordachte keuzes in materiaal. Ze zijn dan ook trots te mogen zeggen dat ze het VI-skogen supporten; een Zweedse organisatie die bomen plant in Afrika om armoede te bestrijden.

Mrs Mighetto bedenkt ook verschillende liefdadigheidsprojecten, waarbij een deel van de winst naar organisaties gaat die het verschil maken. Dit gaat bijvoorbeeld naar ‘The swedish Brain Foundation’ die onderzoek doet op het gebied van hersenletsel en invaliditeit.

De nieuwste collectie is net uitgebracht en heet ‘Fairground friends’. Deze collectie gaat over diverse personages die elk een belangrijke rol te vervullen hebben. Sommige zijn nieuw, en anderen zijn er al een tijdje. Ze nemen allemaal een plaats in een verhaal dat generaties lang zal worden verteld. 

 

Shop de posters hier.

 

You are currently buying products for '' Quit