Cart(0 Products)
No products found

PRODUCT || We <3 kaarten!

5 Nov 2017
by stylist Tonnie van Doorn

We <3 kaarten!

We appen, sms’en, mailen, ‘messengeren’, (snap-)chatten en insta’en wat af. Soms kort, soms lang. De laatste tijd heel veel in groepen, soms één op één. We sturen een paar foto’s mee, of een heleboel: het kost niets en we maken er toch zat. En als kers op de taart: een hele rits emoji’s. Eén emoji is geen emoji immers. ;-) We doen het thuis, onderweg, op het werk en zelfs op de wc.


 
 

Bij Mevrouw Aardbei sturen we nog graag ‘ouderwetse’ kaarten. Ouderwets kun je ook vintage noemen, dan klinkt het direct hipper. Een kaart is toch een tastbaar mini-cadeautje wat gewoon op je deurmat valt. Als je er een krijgt, dan weet je meteen dat iemand moeite heeft gedaan. De afzender heeft aan je gedacht, heeft een kaart gekozen die bij je past, heeft het met de hand beschreven met een persoonlijke boodschap en heeft het óók nog eens op de post gedaan. Dat is toch superleuk en bijzonder?!

 

En zonder dat we kettingbrieven willen promoten, want daar houden we dan weer niet van: stuur je kaarten, dan krijg je kaarten. En krijg je kaarten, dan kun je er hele leuke dingen mee doen in je interieur. Met een tapeje bijvoorbeeld. Of je lijst ze in. Een lief/ leuk/ mooi maar altijd tijdelijk kunstwerkje voor in je huis! In welke ruimte dan ook, zelfs op de wc. Dus waar wacht je op? Op de post ermee! Happy posting!
 

 

Bekijk hier onze kaarten

Bekijk hier onze masking tape

 

Ben je verliefd op een van deze kaarten? Naar jezelf sturen kan natuurlijk ook. Sssst! 

Be the first to comment...
Leave a comment