Cart(0 Products)
No products found

TIPS || Picknicken

21 Apr 2021
Picknicken

Wat is nu leuk om op een mooie lentedag te doen? Picknicken natuurlijk! Zoek een leuk plekje in de natuur. Dit hoeft niet perse ver weg te zijn maar kan ook dichtbij, bijvoorbeeld in een parkje bij jou in de buurt. Wij hebben wat handige tips en bijbehorende items op een rijtje gezet om goed voorbereidt met het gezin erop uit te gaan.
 
1. Neem een deken of handdoek mee dat groot genoeg is om met zijn allen op te kunnen zitten. Dit kan uiteraard ook met meerdere kleden worden uitgebreid. Zo is er plek voor iedereen die vermoeit neerstort. Pak alvast een grote tas, want naast de dekens komt er nog veel meer.
 
2. Bescherm jezelf en de kinderen. Zoek een plekje in de schaduw en neem zonnebrandcrème mee. Denk ook aan een zonnehoedje/petje en zonnebril voor als de zon zich van zijn beste kant laat zien. Naarmate het weer zachter wordt zijn er ook steeds meer insecten. Afhankelijk van de plek die je voor ogen hebt is het verstandig een insectenspray mee te nemen.
 
3. Picknicken draait natuurlijk vooral om de gezelligheid en het eten. Nu is het op een kleedje niet persé makkelijk eten. Dus kan het handig zijn daarop voor te bereiden met enkele bakjes en flesjes die wat minder stoot en knoeigevoelig zijn. Desondanks kan je ook maar beter een slabbetje of hydrofiele doek meenemen waarmee je het een en ander schoon kan maken.
 
4. Neem voor de zekerheid een extra jasje of dekentje mee, we hebben allemaal wel eens meegemaakt dat het weer zo kan omslaan in Nederland.
 
5. Om de kinderen te vermaken kun je verschillende soorten speelgoed meenemen, denk hierbij aan speelgoed dat buiten het picknick kleed gedaan kan worden en speelgoed dat op het kleed zelfstandig of met pappa en mamma kan.
 
 

 

You are currently buying products for '' Quit