STYLE GUIDE || Just something natural

STYLE GUIDE || Just something natural

Groen en natuurlijke kleuren, voor een stoere kamer voor zowel de jongens als de meisjes!Groen en natuurlijke kleuren, voor een stoere kamer voor zowel de jongens als de meisjes! De trend “haal groen in huis” kennen we bijna allemaal wel, en blijft ook nog wel een tijdje bestaan. Maar wat doe je met deze trend in de kinderkamers? Mix de groene kleur met zwart, donker grijs en wit. Of juist een gewaagde kleur toevoegen. Kies dan de kleur licht roze of een oker geel. Deze kleuren kunnen ook net even in de details zitten zoals bij deze te gekke toekan met zijn gele kuif! 

De kleine details maken de kamer speciaal en eigen. Kies bij deze trend ook producten van juist hout, kurk en riet om wel de rust te bewaren die groen juist geeft.


De nieuwe posters van petit monkey maken de kamer gelijk helemaal af en in de sfeer van Just someting natural. Zo hoeft de hele kinder kamer  niet vol worden gezet met plantjes. Dat scheelt weer water geven ;) Combineer deze posters   als een setje of juist in zijn eentje als een eye catcher!

In een kinderkamer is meer opberg ruimte nooit verkeerd. Wel zo leuk als het ook nog in een mooie mand of kar kan worden opgeborgen. De kar van OOH NOO is ook nog eens functioneel, want deze kun je zo overal naar toe rijden! Met deze mand van OLLI ELLA heb je twee vliegen in een klap: het riet dat terug komt en de kleur geel.Spelen, liggen of zitten het kan allemaal op deze mooie en zachte speelmat van Nobodinoz. Op onze webshop zijn er nog veel meer mooie kleuren te vinden, zoals groen, geel en grijs. Deze passen heel mooi in de trend. 
In de webshop genoeg mooie producten om deze trend toe te passen in de kinderkamers!

 

 


 


 

Comments

Be the first to comment...

Leave a comment
* Your email address will not be published
* Required fields