Cart(0 Products)
No products found

Zo richt je een meisjeskamer in

21 Jun 2024

Roze is een hele lieve kleur. In dit blog ontdek je hoe je met de kleur roze & beige en wat zoete accessoires een droomkamer kunt creëren die elk meisje zal betoveren.

Het lieve behangetje is van Bibelotte en heet Bloemenzee klein nude. Het hemeltje is van Konges Sløjd en heet Bark. De perenspiegel is van Ferm Living. De konijnen poster is van Studio Loco. Het schattige paddenstoelen mandje is van Olli Ella en kan ook gebruikt worden als tasje. Het oplaadbare cat nachtlampje is van Liewood en het dekbedovertrek is van Fabelab.

 

 

Kleur

De kleur roze wordt vaak geassocieerd met zachtheid, liefde en speelsheid. Dit kan een kalmerend effect hebben, waardoor er een gevoel van warmte en comfort ontstaat. Door roze te combineren met beige krijgt de ruimte warmte en zo houd je het geheel rustig.

 

Accessoires

De accessoires hebben we neutraal gehouden, hierdoor springt de poster eruit. Af en toe een andere kleur in de accessoires kan geen kwaad bij roze/beige/bruin. Rotan geeft ook een warmte uitstraling. Het zorgt voor een gezellige en rustige sfeer. Het voegt ook wat textuur toe aan de ruimte.

 

 

You are currently buying products for '' Quit