• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

BABY FLESSEN

Baby flessen met verschillende opzetstukken, wij hebben het voor je. Merken zoals Elhee en Hegen hebben hele fijne opzetstukken. Dus wanneer je kleine begint met vast eten en langzaam moet gaan overstappen naar bekers. Dan helpt het merk Hegen je met mooi
Geen producten gevonden...

BABY FLESSEN

Baby flessen en opzetspenen

Door baby flessen met verstelbare opzetstukken te kopen kan je de grootte en flow aanpassen wanneer de kleine dat nodig heeft. Zo gaan de babyflessen langer mee en hoef je geen nieuwe flessen te kopen wanneer je kleine een maatje groter moet. Door de goede grootte te gebruiken bij je baby voorkom je darmkrampjes. 

Van baby fles naar beker

Wanneer je kleine 6 maanden is en langzaam vast voedsel begint te eten moet je ook langzaam je baby aan een beker laten wennen. Hiervoor kun je een drinktuit gebruiken. Op deze manier maak je het je kleintje nog net iets makkelijker en ligt het niet overal op de vloer. 

Leeftijd is belangerijk

Om te zorgen dat je de goede baby fles koopt met een geschikt opzetstuk voor je baby zou je moeten kijken naar de leeftijd en de snelheid waarmee je kleine drinkt. Door baby flessen te kopen met een verstelbaar opzetstuk voorkom je dat je baby darmkrampjes krijgt en oncomfortabel drinkt. 

Op dit moment ben je producten aan het kopen voor '' Sluiten