• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

BIBS - de Lux silicone - Sage glow in the dark T1

€7,90
De BIBS fopspeentjes zijn verkrijgbaar in veel verschillende toffe kleurtjes. Het is ontwikkeld om de zuigreflex van het kindje te ondersteunen.
Levertijd voor 17:00 besteld, dezelfde werkdag verzonden!
Voor 17:00 besteld, dezelfde werkdag verzonden! Je hebt nog: 03:39 uur
BIBS - de Lux silicone - Sage glow in the dark T1

De DeLuxe Bibsspeen is een ronde matte fopspeen van het bekende spenenmerk BiBS.

De DeLuxe fopspeen is een symmetrische speen. Het is de klassieke  ronde vorm voor een fopspeen en wordt al jaren gebruikt. De speen heeft een ring en er zit geen boven of onderkant aan. 

Het zuiggedeeltevan de DeLuxe speen. is kersvorm en symmetrisch.

De Deluxe bibsspeen volgt het het gezichtje van het kindje om de druk van de speen zoveel mogelijk te verdelen. De DeLuxe speen bevat luchtgaten die ervoor zorgen dat de huid rondom de mond minder vochtig wordt. Zo wordt het risico op huidirritatie verminderd.

Anders dan bij de klassieke BiBS spenen is het speengedeelte van de DeLuxe Silicon gemaakt van siliconen. Dit is geproduceerd zonder schadelijke toevoegingen en wordt heel makkelijk geaccepteerd door kindjes. Het voordeel is dat het materiaal stevig is en makkelijk te reinigen. Het is een zacht materiaal wat niet plakt. Hierdoor trekt het geen onnodig vuil aan. Het is goed hittebestendig en je kan het keer op keer steriliseren zonder de siliconen te beschadigen.

Deze DeLuxe speen is maat 1 en geschikt vanaf 0 - 6 maanden. 

 
 

Maat:
T1 = 0-6 maanden
T2 = 6-18 maanden