• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

BIBS Fopspeen boheme - Dark oak

€4,50
De BIBS boheme fopspeentjes zijn verkrijgbaar in veel verschillende toffe kleurtjes. Ze zijn ontwikkeld om de zuigreflex van het kindje te ondersteunen.
Levertijd voor 17:00 besteld, dezelfde werkdag verzonden!
voor 17:00 besteld, dezelfde werkdag verzonden! Je hebt nog: 03:39 uur
BIBS Fopspeen boheme - Dark oak

De BIBS fopspeentjes zijn verkrijgbaar in veel verschillende toffe kleurtjes. 
Het speentje is ontwikkeld om de zuigreflex van het kindje te ondersteunen en de vorm bootst de vorm van de borst na. De vorm van de speen is rond, dit noemen ze ook wel de kersvorm. 
BIBS heeft een speengedeelte wat voor 100% bestaat uit natuurlijk rubber. Het is fluweel zacht, flexibel en voelt natuurlijk aan.

Het lichtgewichte schildje van de BIBS speen is rond, maar buigt weg van het gezicht. Hierdoor bereikt lucht de gevoelige huid rondom de mond en vermindert hierdoor eventuele irritatie. Het schildje is gemaakt van polypropyleen. 

Schoonmaken: De BiBS fopspeen kan schoon gemaakt worden door hem voor gebruik 5 minuten in het gekookte (niet kokend) water te leggen. Hierna kan je de speen reinigen door er gekookt water over te gieten. Druk voor gebruik het eventuele water uit het speentje zodra de speen is afgekoeld.

Materiaal: 100% natuurlijk rubber, 100% BPA free en PVC vrij

Veiligheid: De BIBS speentjes zijn getest en geschikt bevonden voor de Europese Regels.

Onderhoud: Bewaar de BiBS speen droog en schoon. Plaats de BiBS fopspeen niet in direct zonlicht of warmte. Hierdoor wordt het rubber zacht.
Er wordt aangeraden om de BIBS spenen om de zes weken te vervangen.

Maat:
T1 = 0-6 maanden
T2 = 6-18 maanden