Winkelwagen(0 Producten)
Geen producten gevonden

GIFT GUIDE || houten speelgoed

7 Feb 2018
door Iris van Buuren

Houten speelgoed is niet alleen duurzaam, er zitten nog veel meer voordelen aan verbonden. Met een goed stuk speelgoed geef je een boom een tweede leven. Houten speelgoed is onverslijtbaar en gaat generaties mee. Het is eenvoudiger van opzet, zet de deur open voor grenzeloze fantasie en stimuleert de creativiteit.

Daarnaast is houten speelgoed ook een stuk beter voor je kindje. We weten allemaal hoe graag kinderen iets in hun mond stoppen. Plastic speelgoed bevat vaak schadelijke stoffen of kleine onderdelen. Houten speelgoed bevat geen kunststoffen of andere giftige stoffen. Ze zijn gemaakt van natuurlijke materialen, bevatten vaak geen kleine onderdelen en zijn daarom veel veiliger.

Zoals bij Grimm's Toys wordt het speelgoed met de hand gekleurd met veilige verf.

 

Mevrouw Aardbei verkoopt verschillende merken die houten speelgoed produceren. Graag stellen we je voor aan deze merken.

 

 

Grimm's Toys - De bekende houten regenboogjes worden gemaakt door het Duitse merk Grimm’s Toys. Je vindt ze terug in verschillende maten en kleuren. Zo is er de klassieke regenboog, een set in zwart-wit en een pastelkleurige set.

 

 

 

Kids Concept - Het Zweedse merk Kids Concept maakt klassiek speelgoed. Veel ervan zal je zelf herkennen uit je eigen jeugd, maar het is allemaal nét iets simpeler.

 

 

 

Kiko+ - Een samenwerking tussen het Japanse merk Kukkia en ontwerper Kaz Shiomi. Kiko+ zet speelgoed dat we voornamelijk juist kennen in de plastic variant, terug om naar een houten speelgoed. Zo verkoopt Mevrouw Aardbei houten autootjes, de camera’s, de Wakka en nog veel meer.

 

 

 

Plan Toys - Het Nederlandse bedrijf, opgericht in 1981, produceert houten speelgoed met een ouderwetse feel en een moderne twist.

 

 

 

Ooh Noo - Het Sloveense merk maakt de welbekende poppenwagens in maanvorm. Ook de gekleurde alfabetblokken zijn een must-have. Ooh Noo heeft een simpele, Scandinavische stijl die zorgt voor een tijdloos gevoel.

 

 

 

Sebra - Het Deense merk Sebra maakt onder andere dit leuke trekfiguur en poppenwagens. Het merk ontstond in 2004 en is gericht op design en kwaliteit.

 

 

 

Done by Deer - Als je zoekt naar speelgoed met een simpele, grafische twist, kan je terecht bij Done by Deer. Het Deense bedrijf maakt onder andere blokken, puzzels en poppenbedjes. De rustige kleuren laten de fantasie je kindje de vrije gang gaan.

 

 

 

Small StuffSmall Stuff produceert handgemaakte poppenbedjes naar een model van typisch Deense kinderbedjes uit de jaren ’60.

 

 

Pinch Toys - De simpele en handgemaakte producten van Pinch Toys zijn minimalistisch en abstract. Het speelgoed is perfect om de motoriek van je kindje te verbeteren. De verschillende stijlen auto’s en vliegtuigjes komen zeker goed van pas en gaan nog jaren mee.

 

 

Liewood - Een Deens merk die ontstond in 2015, met het geloof dat schoonheid ligt in detail. Het speelgoed van Liewood is simpel, met een Scandinavische stijl.

 

 

Genoeg keuzes dus... Generaties lang speelplezier, kom maar op! :-)

Als er een product niet voorradig is, kun je je per product aanmelden (op de productpagina), om zo een mail te ontvangen wanneer het product weer verkrijgbaar is.

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
Op dit moment ben je producten aan het kopen voor '' Sluiten