Winkelwagen(0 Producten)
Geen producten gevonden

CADEAUTIPS || kerst

28 Nov 2017
door Sanne Boas

Blog door onze stagiaire Sanne Boas - Als je nog niets hebt kunnen vinden voor kerst, kun je bij ons vast slagen! In deze blog laten we je een aantal leuke combinaties zien van gender neutrale, jongens en meisjes cadeaus.

Gender neutraal:

Je kindje zal zich nooit meer vervelen met het nieuwe speelgoed; de Wakka en stapeltoren lovely animals. Samen avonturen beleven met hun nieuwe vriendje riceberry en s'avonds lekker slapen met het nachtlampje panda bear.

Voor je allerkleinste hebben we een mooi knisperboekje om hun zintuigen te prikkelen en nieuwe dieren te ontdekken.

Jongens:

Altijd handig zo'n trekwagen om al het speelgoed en knuffels in te vervoeren als je kleine eventjes weg gaat. Of juist samen met zijn vriendjes in de stad crossen op deze stoere loopfiets.

Al spelend woorden leren gaat nu gemakkelijker en leuker met deze alfabetset. Of juist je kind leren omgaan met geld door middel van een mooie spaarpot. Samen tellen hoeveel er in zit en dan een spaarplan maken over wat hij kan kopen.

We hebben voor je allerkleinste een mooie piraten rammelaar om cadeau te geven.

Meisjes:

Met deze nieuwe pastel pink schoentjes zal je kleine meid altijd te voet gaan in stijl, samen met een mooie poppenwagen of een hertje die ze overal mee naar toe kan nemen. Met deze beschermengel op zak, zullen al haar avonturen goed verlopen.

Om haar kamer helemaal af te maken voor het nieuwe jaar kun je deze mooie 2 pack posters van caroules/miss Lola gebruiken.

 

 

De drukste tijd van het jaar!

Wacht niet te lang met het bestellen van Kerstcadeaus!
Wij leveren de pakketten gegarandeerd op tijd aan bij PostNL, maar rond de feestdagen kunnen ze de stroom op het sorteercentrum niet aan, waardoor de levertijd op kan lopen!

Dus speel op safe en bestel op tijd!

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
Op dit moment ben je producten aan het kopen voor '' Sluiten