Winkelwagen(0 Producten)
Geen producten gevonden

GIFT GUIDE || Baby 1 jaar verjaardag

24 Dec 2018

 

Waar we bij fijne motoriek aan moeten denken is de ontwikkeling van de rekenvaardigheid waarbij kinderen leren over kleuren, vormen, maten, patronen en sorteren. Dit is een geschikt cadeau voor een baby van 1 jaar omdat deze dingen nog erg in ontwikkeling zijn. Motiveer hand-oog coördinatie door middel van een hamerspelletje. In het eerste half jaar van de baby zijn sorteerders erg leuk en naar mate ze richting de 2 jaar gaan kunnen ze steeds meer herkennen en patronen ontdekken. Combineer dit met het ontwikkelen van een ruimdenkende geest en creativiteit met bijvoorbeeld (gekleurde) blokken of een stapeltoren: hierdoor leren ze en spelen tegelijk!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Grove motoriek gaat over bewegen, leren lopen en balanceren. Deze vaardigheden kunnen beter ontwikkelen door middel van loopwagens, loopfietsjes en trekspeeltjes. Dit kan een erg leuk cadeau zijn voor een eerste verjaardag, want 1 worden is toch erg speciaal dus een groot cadeau is ook wel terecht. Als de baby 1 jaar word kunnen ze dit speelgoed al gebruiken, maar het is zeker een investering voor later. Zoals de Wishbone Bike Loopfiets :kinderen vanaf 1 jaar kunnen de loopfiets als driewieler gebruiken. Als je kindje 2 a 3 jaar is, kan de driewieler na een kleine aanpassing omgetoverd worden tot een loopfiets met twee wielen. Als je het frame om draait, dan is de loopfiets hoger en is de loopfiets nog steeds geschikt voor 6-jarigen!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Geluid leren kennen en herhaling is goed voor elke kleine jarige baby van 1. Een leuk cadeau om te geven is iets dat muziek maakt, of iets waar ze zelf muziek mee kunnen maken. Hiermee leren ze dat verschillende dingen andere geluiden maken en dat ze hier zelf ook een rol in spelen. Actie reactie speelt hier een rol in; op een trom slaan zorgt voor geluid. Dingen zoals een speelgoed camera is ook leuk voor als de kleine wat ouder is, omdat ze dan dingen beginnen na te doen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Leren spreken is een van de belangrijkste dingen van het eerste jaar van een dreumes. Een goed cadeau voor een eerste verjaardag kan dus zijn om een boek te geven! Zo horen ze hetzelfde verhaaltje vaker voorgelezen en beginnen ze het te herkennen, maar ook plaatjes kijken en wijzen naar bijvoorbeeld dieren die ze herkennen. Dit is ook een leuk cadeau om te geven aan een jarige baby omdat de ouders dan samen kunnen voorlezen, wat ze ook dichter bij elkaar brengt.
Boeken zoals 'Nog even mijn haartjes wassen' en 'Nog eventjes achter mijn oortjes kriebelen' zijn ook een interactief spelletje dat leuk is voor bedtijd of na het douchen. Heel veel leuke opties en ideeën om de taal te ontwikkelen bij een baby van 1 jaar als verjaardagscadeau.

 

 

 

 

 

 

 

 

Badspeelgoed is een goed cadeau om aan een jarige dreumes te geven. Veel speelgoed is daarnaast ook na badtijd leuk ook om mee te spelen. Oli & Carol heeft bijvoorbeeld badspeelgoed dat ook bijspeelgoed is gemaakt van 100% natuurlijk rubber. Mevrouw Aardbei zwembanden zijn leuk en veilig voor je jarige baby omdat ze lekker kunnen zitten en drijven, verkrijgbaar in verschillende varianten.

Wee Gallery heeft de populaire badboekjes, hiermee laat je je kleine kleuren en leren tegelijk, in bad! Ook deze boekjes zijn in verschillende versies te verkrijgen. Plan Toys heeft de leukste houten speeltjes met bootjes, marines en eilandjes voor de leukste avonturen in bad.

 

 

 

 

 

 

 

 

Op dit moment ben je producten aan het kopen voor '' Sluiten