Winkelwagen(0 Producten)
Geen producten gevonden

Hoe creëer je een kinderkamer in zeethema?

20 Apr 2023

In deze blog vertellen we hoe je een kinderkamer decoreert met een zee thema.

De basis
Kies als basis een leuk behangetje. In dit thema is het natuurlijk wel leuk om dan voor een zee behang te kiezen, maar kies vooral iets wat jij mooi vindt. Wij hebben in deze blog gekozen voor een behang van Dekornik namelijk Magic Of The Oceaan Colour. Dit behang is verkrijgbaar in onze shop. Kies een strook of een hele wand waarop je het behang plakt. Daarnaast kies je voor meubels in een aantal kleurstellingen (bijvoorbeeld blauw, okergeel en wit).

Dekornik behang Magic Of The Ocean Colour - Little Dutch vloerkleed whale - Little Lights lamp zeemeermin blond - Betty's Home letterkussen N - Jellycat knuffel storm little octopus - Iris Hantverk kapstok met 4 haakjes - Olli Ella hanging book basket - Liewood Hydrofiele doeken 4 pack Leon whale blue multi mix

Kies voor kleur
Zorg ervoor dat je de kleuren uit het behang een beetje terug laat komen in de kamer. Je kunt hier ook een net iets andere kleur gebruiken dan het behang, als het maar in hetzelfde pallet valt en je een paar kleuren welke echt dichtbij komen gebruikt. Zo wordt de kamer een geheel.

In dit geval: blauw, wit en okergeel.

De accessoires
Het best passend bij een zee behang zijn natuurlijke materialen. Kies voor hout, rotan en/of riet. Verder is het mooi om steeds dezelfde kleuren mee te nemen in je accessoires zoals een knuffel, hydrofiele doeken en een poster bijvoorbeeld. Probeer het geheel rustig te houden zodat het niet te druk wordt in de kamer aangezien het behang al de eyecatcher is.

 

 

 

 

 

Op dit moment ben je producten aan het kopen voor '' Sluiten