Winkelwagen(0 Producten)
Geen producten gevonden

TREND || monochrome walls

14 Feb 2018
door Iris van Buuren

Zwart/witte muren in kinderkamers, je ziet ze steeds vaker terug. Je zou dus kunnen zeggen dat het een trend wordt! Maar hoe doe je dat? Omdat wij van Mevrouw Aardbei graag vooruitlopen op trends, willen we je een handje helpen, want op welke manieren kan je zwarte verf op een witte muur toepassen?

Stippen, strepen, vormen en illustraties; eindeloze mogelijkheden! 

 

Stippen - Zonder twijfel een klassieker, maar dit jaar zien we stippen op een andere manier. Met de hand getekend, waterverf-style of groot of klein, stippen springen er sowieso uit in 2018! 

    

   

 

Strepen - Deze mogen al helemaal slordig! Horizontaal, verticaal of zelfs diagonaal. Altijd 'recht', of met glurende beestjes?

   

   

 

Simpele vormen - Verven kan, maar muurstickers zijn nóg idealer voor deze patronen. Driehoekjes, druppels, plusjes, hartjes, sterretjes, noem maar op! In de shop is een ruim aanbod aan muurstickers te vinden.

    

   

 

Grote vlakken - Zoals je misschien al hebt gezien in de blog over onze kleine Aardbei, heeft hij ook een monochrome muur op zijn kamer. Hij heeft bergen, maar er zijn oneindig veel opties!

   

   

 

Accessoires en decoratie voor op zo'n kamer? Check de webshop en filter op zwart/wit!

 

 

Meer kinderkamerinspiratie? Kijk op onze Pinterest!

 

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
Op dit moment ben je producten aan het kopen voor '' Sluiten