Winkelwagen(0 Producten)
Geen producten gevonden

MERK || Bezisa

11 Jun 2019

BEZISA. Design speelgoed voor baby's, geïnspireerd op en door de natuur. Met de hand gemaakt van ecologische en natuurlijke materialen. De producten zijn duurzaam en eerlijk. Milieubewust ondernemen en de toekomst van onze kleintjes; iets wat ze bij Bezisa serieus nemen. De zoektocht naar ecologisch en duurzaam verantwoorde materialen is een on-going proces.

 

A   B U S I N E S S   T H A T    R U N S    I N    T H E   F A M I L Y

Bezisa is een bedrijf geboren uit liefde voor de kinderen van Janneke van Bokkem, de oprichtster. Klein begonnen, maar groot blijven dromen. 'Ik wil voor mijn kinderen een voorbeeld zijn in hoe je van niets iets kunt maken. Dat je mag vallen en opstaan. Dat je vooral mag genieten van de (leer)weg die je aflegt. Maar ook vooral dat er meer is dan werk, keuzes, online werelden en luxe.' 

 

H E T   C O N C E P T

Alles wat je ziet is geïnspireerd op de natuur. De materialen, de kleuren en figuren. De liefde voor mens en natuur moet voelbaar zijn. Het ontstaan van de designs ging niet over één nacht ijs. Ze hebben hun tijd nodig gehad. En alleen het allermooiste materiaal volstaat.

In de natuur vinden mensen rust. Dat is wat ze wil bereiken met haar designs voor baby’s. In een wereld waar alles te koop is en waar we dagelijks overprikkeld worden, hoopt ze iets te bieden wat aanzet tot een stapje terug en tot verbinding met elkaar.

Neem de tijd om iets te bekijken, te bestuderen, ervan te genieten en te luisteren naar het serene geluid van het hout.

 

 

O P   D I T   M O ME N T

Handwerk is een kunst en iets wat je in de vingers moet hebben of krijgen. In deze economische wereld lijkt het bijna vergeten hoe mooi en waardevol handwerk kan zijn.

Het bedrijf bestaat uit een vast team van getalenteerde dames met een eigen manier van werken. Perfectionistisch, gezellig en chaotisch tegelijk.

Daarnaast werken ze samen met Ferm Werk, een lokale sociale werkplaats. Daar werken mensen die door psychische problemen verder van de arbeidsmarkt af staan. Ook hebben ze een mooie samenwerking met Booghgoed, waar mensen met niet-aangeboren hersenletsel op een heel persoonlijke manier worden behandeld, begeleid en geholpen met re-integreren.  

De groei is enorm geweest. Van hobbymatig naar een echt bedrijf. Duurzaam en eerlijk ondernemen is het doel. Ze kunnen met recht zeggen dat alles ethisch en eerlijk is gemaakt. 

 

” WHERE THE LOVE DESIGN AND NATURE COMES TOGETHER”

 

Shop alles van Bezisa hier: https://www.mevrouwaardbei.nl/nl/merken/bezisa/

Op dit moment ben je producten aan het kopen voor '' Sluiten