Winkelwagen(0 Producten)
Geen producten gevonden

MERK || Liewood

13 Feb 2020

Liewood ontwerpt en produceert onweerstaanbaar mooie producten die ontworpen zijn voor de moderne familie – van biologische textielproducten en zacht breigoed tot de collecties die bestaan uit bamboe servies in mooie vormen en bijzondere kleuren. Alles bij elkaar creëren de producten een unieke, pure en eenvoudige sfeer, het resultaat van een gedetailleerd ontwerpproces.

"Onze ambitie is simpel: we maken ontwerpen die generaties lang meegaan"

 

Hoe het begon

Liewood is in de zomer van 2015 opgericht door Anne Marie Lie Nielsen, met als doel een uniek interieurconcept voor kinderen te creëren. Liewood focust zich op functionaliteit, fijne lijnen en eenvoudige details. Anne Marie heeft 15 jaar ervaring in de mode-industrie met ontwerp, de inkoop en productie voor internationale retailmerken. Het DNA van Liewood is het resultaat van Anne Maries passie voor design, esthetiek en de overtuiging dat schoonheid in detail ligt. Als een moeder van kleine kinderen, is Anne Marie synchroon met de eisen van een modern gezin, een begrip dat het hart en ziel van Liewood is.

Het concept

Liewood ontwerpt conceptueel sterke producten – met respect voor de tederheid en onschuld van de kindertijd en de levensstijl van moderne gezinnen. De producten van Liewood kunnen hedendaagse families overal volgen, met verschillende doeleinden in gedachten. Pure vormen en zachte prints vol persoonlijkheid gaan hand in hand met functionaliteit, wat Liewood een fantastisch leuk alternatief maakt!

 

"Liewood is gevestigd in Kopenhagen en ons universum is ontstaan in de Scandinavische designtraditie" 

 

De productie

Alle Liewood producten worden gemaakt op basis van origineel vakmanschap, de beste materialen en met een moderne benadering van design. Liewood heeft hele hoge eisen aan kwaliteit in zowel producten als klantenservice. Alles wat Liewood doet, is met zorg en aandacht gedaan, namelijk dat alle producten worden geproduceerd onder gecontroleerde, veilige en eerlijke omstandigheden en van bekwame leveranciers die geen compromissen sluiten op het gebied van werkgelegenheid of milieu. De textielproducten worden gemaakt in India bij een gecertificeerde leverancier, namelijk GOTS (Global Organic Textile Standard). De beste mogelijke materialen worden gebruikt, die strenge eisen en kwaliteitscontroles hebben doorstaan. Iedere collectie wordt gevolgd, van de tekentafel naar het winkelrek.

Bekijk de producten van Liewood hier.

 

Op dit moment ben je producten aan het kopen voor '' Sluiten