Winkelwagen(0 Producten)
Geen producten gevonden

MERK || Oli & Carol

26 Mei 2017
Oli & Carol is een nieuw merk uit Barcelona dat is gespecialiseerd in het maken van rubber speelgoed.  Dit speelgoed wordt gemaakt van 100% pure natuurrubber van de Hevea bomen. Hierdoor is het speelgoed volledig veilig om op te kauwen en te bijten. Je kan de speeltjes ook mee nemen het bad in! Het speelgoed heeft namelijk geen gaatjes en is uit één stuk gemaakt, waardoor er geen water in het speeltje achter kan blijven. Het is hierdoor ook makkelijk schoon te houden. De speeltjes krijgen een mooi kleurtje van 100% natuurlijke kleurstoffen.

Het merk is twee jaar geleden opgericht door de twee zussen Olimpia & Carolina. De zussen houden van design en natuur. Dit zie je terug in de designs die zijn gebaseerd op de jaren 60/70. De designs worden van mooie kleuren voorzien, in monochrome felle kleuren. Maar ook in natuurtinten zoals zacht roze en crème.  

 WHY CHOOSE OLI & CAROL ?
 

100% Naturel De designs worden gemaakt van 100% natuurlijk rubber dit komt van de Hevea bomen uit Maleisië. Het is flexibel, zacht en veilig om in te kauwen.

 

Hand made De designs worden met de hand geschilderd met natuurlijke kleurstoffen.

 

Eco friendly Duurzaam, milieuvriendelijk & biologisch afbreekbaar.

 

Non toxic De designs zijn vrij van BPA , PVC , ftalaten en nitrosomine. Er zitten geen gaatjes in waardoor er geen schimmels binnen in kunnen groeien.

 

Certified quality Compleet veilig voor kinderen

 

Social Responsibility Met de hulp van Oli & Carol kunnen er nu vijf Indiaanse  kinderen naar school. Ze steunen de kinderen in dit proces tot dat ze afgestudeerd zijn. Met een aankoop van Oli & Carol draag je bij aan dit maatschappelijk project. 

 

En natuurlijk omdat het gewoon hele leuke speeltjes zijn om op te bijten, kauwen, knijpen en om mee te nemen in bad..

 

Je vindt de producten van Oli & Carol in onze webshop

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
Op dit moment ben je producten aan het kopen voor '' Sluiten