Winkelwagen(0 Producten)
Geen producten gevonden

MERK || Swedish Linen

19 Mar 2019

Wat is er belangrijker dan een goede nachtrust voor je kind? Swedish Linen gelooft dat onze kinderen dezelfde kwaliteit verdienen als wij willen voor ons eigen beddengoed. Ook wil Swedish Linen graag een verandering maken in het klimaat. Ze moedigen mensen aan om rekening te houden met het milieu voordat ze een aankoop doen.

De missie van Swedish Linen is om de slaap te verbeteren door het beddengoed van de hoogste kwaliteit te produceren met de minste impact op onze planeet. Je kunt met een goed geweten slapen wetende dat je een verschil maakt. Shop hier alles van Swedish Linen.

 

 

Wat maakt Swedish Linen nu zo bijzonder?

Naast het leuke patroon in allerlei kleuren, gebruikt Swedish Linen de stof percal. Percal is een strak geweven beddengoed, gemaakt van 100% fijn organisch katoen. Percal lakens heeft zoveel te bieden - van duurzaamheid tot mijtbestendigheid en hypoallergeen. Percel lakens verzamelen veel minder stof dan andere soorten beddengoed. Studies tonen ook aan dat strak geweven stoffen voorkomen dat huisstofmijt in je lakens binnendringt. Hoewel niemand van ons een bed wil delen met huisstofmijt, is dit vooral goed nieuws voor kinderen die last hebben van allergieën voor stof of mijt.

Hoe langer de vezels zijn van het katoen - hoe hoger de kwaliteit. Percal katoenen lakens kunnen ook ademen! Ze bieden een ademend oppervlak dat helpt om vocht af te voeren, zodat je kinderen koel, droog en slapend blijven. Ze zijn perfect voor de hete zomer avonden maar ook voor de koude winter avonden. Plus het feit dat deze lakens geurbestendig zijn en het perfecte beddengoed is voor een zweterige nacht.

 

 

Swedish Linen is duurzaamheid

Tot slot, goede kwaliteit betekent duurzaamheid. Niet alleen de percal lakens hebben een lange levensduur met behoud van hun vorm en pasvorm, ze worden na verloop van tijd zelfs beter. Elke wasbeurt maakt percale vellen zachter. Hoe langer je ze hebt, hoe zachter ze worden. Dat is de magie van percale.

Een tip voor de drukke ouder - als je een rimpelvrije look wil maar niet de tijd hebt om te strijken: haal de lakens uit de droger terwijl ze nog warm zijn en een beetje vochtig en op het bed liggen. 

Sweet dreams!

 

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter