Winkelwagen(0 Producten)
Geen producten gevonden

STYLE GUIDE || Girly Jungle

5 Jun 2018
door Iris van Buuren

Zie de platte grond als een opengeslagen doos, het midden is de vloer en de 4 zijkanten zijn muren. :-)

 

 

Het bed is een limited edition Kili bed van het merk Sebra. Het monochrome dekbed wat er op ligt, is van Fine Little Day en heet Gran. Het kussen in de vorm van een ster is van Cotton & Sweets en de grote knuffel is van Lucky Boy Sunday. Het hemeltje is wederom van Cotton & Sweets, in de versie Pure Nature light grey. De haak waaraan deze hangt, is van Mum and Dad Factory. De zachte olifantenkop is van Bibib & Co. De roze verf is van Histor, in de kleur Shadow Pink.

 

 

Een tafeltje van Nofred wordt gebruikt als nachtkastje, met daar boven op een konijnenlamp van Heico. De Grow Strong sticker aan de muur is van Shanna Murray en is gemakkelijk te appliceren en verwijderen. De lange kapstok is van het merk Iris Handverk. Natuurlijk mag Nino de Kaketoe niet ontbreken! Die komt van Scalaë. Het zakje met de tekst Toys is van Tellkiddo.

 

 

De grote, stoffen opbergzak met grid print is van Tellkiddo. De kaarten op het bureau zijn apart in de shop te verkrijgen. De handgetekende poster is van Pax & Hart. De grote, witte ballon en de kleine, mintgroene ballon zijn van By On Design. 

 

 

Het zwaantje is een lampje van Lapin & Me.

 

 

De kaarten op het bureau zijn apart in de shop te verkrijgen. Kaketoe ansichtkaart van Minimel. Toekan ansichtkaart van Minimel. Holy moly me ansichtkaart van Oh So Pretty Party.

 

 

 

Op dit moment ben je producten aan het kopen voor '' Sluiten