Winkelwagen(0 Producten)
Geen producten gevonden

STYLEGUIDE || 3x babykamer stijlen

15 Sep 2020

Om je op weg te helpen met het inrichten van je babykamer hebben we 3 stijlen een rijtje gezet. Alle drie totaal verschillend, dus voor ieder wat wil!

 

SAFARI STIJL:

Om een safari look te creëren in de babykamer, zijn er een aantal dingen die niet mogen ontbreken. Om te beginnen met dieren. Bijvoorbeeld giraffen, olifanten, leeuwen. Hierbij kun je gebruik maken van een muursticker, posters, dierenkoppen of bijvoorbeeld knuffels. Het volgende waar je op moet letten zijn de kleuren. Groen, bruin en okergeel zijn kleuren die zorgen voor een echte safari sfeer. Om de look af te maken zijn natuurlijke materialen perfect!

 

 

STARS AND MOON STIJL:

Laat je kindje heerlijk dromen in de sterrenhemel! Om dit te kunnen creëren zijn er veel sterren en manen nodig. Stickers aan de muur, een mooie mobiel in het hemeltje en in bijvoorbeeld de vorm van een kussen. De kleuren die perfect bij deze babykamer passen zijn blauw, zwart, wit, goud of zilver. Door metaal en stof te combineren zorg je voor extra sfeer.

 

 

BOHO STIJL:

Geef je je boho slaapkamer altijd en rustige, lichte basis. Bij deze stijl draait het vooral om de aankleding. Denk hierbij aan bijvoorbeeld kussentjes, knuffels en kleedjes. Dit maakt de kamer echt af!­­ De kleuren die goed passen bij deze stijl zijn wit, bruin, beige, terracotta en goud. Deze kleuren kun je aanvullen met een accentkleur bijvoorbeeld roze, grijs, oker en blauw. De materialen riet, rotan, hout en touw kunnen hierbij echt niet ontbreken. In de boho stijl kun je veel kanten op.
Je kunt het rustig houden zoals in ons voorbeeld, maar je kunt er ook gekleurde drukke folklore prints bij voegen.

Wil je meer informatie over de verschillende boho stijlen, klik dan hier.

Op dit moment ben je producten aan het kopen voor '' Sluiten