Winkelwagen(0 Producten)
Geen producten gevonden

STYLEGUIDE || A rainbow of autumn colors

11 Sep 2019

De kamer van je kind herfstproof maken doe je zo! Herfst komt er weer aan en dat betekent dat de warme dekens uit de kast kunnen worden gehaald! Maar vóór die tijd kun je natuurlijk al beginnen met het inrichten van een super sfeervolle en fijne plek voor je kind.

Dit kun je doen doormiddel van mooie warme aardetinten, deze vind je bijvoorbeeld in de prachtige regenboog stapelaar van Raduga Grez. Ook kun je deze warme kleuren terugvinden in de superleuke vlaggetjes van Nobodinoz en de kamer verder af stijlen met de geweldige Deer Forest Light Brown lamp van Little Lights. De lamp geeft gezellig licht waardoor je kindje zich er veilig bij kan voelen.

Ook de okergele kleur is rond de herfstperiode weer een echte trend! Om de kamer nog wat leuker te maken kun je het opbergmandje van Liewood van organisch canvas neerzetten die ideaal is om items in op te bergen, handig en stijlvol tegelijk!

 

Knuffels en kussens kunnen de kamer nóg sfeervoller maken. Zo kun je bijvoorbeeld een super knus hoekje creëren voor je kleine, waar lekker in gespeeld kan worden. Muurstickers en mooie posters voor in de kinderkamer zijn ook een echte musthave! Je kunt de stickers bijvoorbeeld op de muren, deuren, spiegels en opbergdozen plakken. Hoe leuk is dat?! De posters zoals die van Little en Pure Dieren in het bos kunnen natuurlijk aan de muur gehangen worden.

Tip: probeer de verschillende warme kleuren op elkaar af te stemmen. Misschien zit er een mooie warme oranje (burnt orange) in het speelgoed, als je dit afstemt met een mooi kussen of in een poster waar dezelfde kleur in zit, kom je al een heel eind! Succes!

 

Op dit moment ben je producten aan het kopen voor '' Sluiten