Winkelwagen(0 Producten)
Geen producten gevonden

STYLEGUIDE || Hoe richt je een gedeelde kamer in?

15 Jan 2020

Als twee kinderen samen op een kamer komen te slapen wil je natuurlijk dat ieder een eigen plekje heeft, maar hoe zorg je er dan voor dat je voor beide een fijn plekje kunt creëren? Het kan namelijk zijn dat de ene een compleet andere kleur wil dan de ander. Tijdens de inrichting van de kamer komen er vast heel veel vragen bij je op en weet je niet goed hoe en waar je kunt beginnen. Daarom hebben wij een handige guide gemaakt met 4 verschillende voorbeelden die ervoor zorgen dat je makkelijk kunt mixen en matchen!  Een jongen en een meisje? Twee jongens of twee meisjes? Of meer? Je kunt met deze handige guide dus alle kanten op!

Er zijn zoveel mogelijkheden als we kijken naar het stijlen van een kinderkamer. Het handigste is natuurlijk als je alles op elkaar af kunt stemmen, maar dan wel met een kleine twist, zodat de twee helften toch nog verschillend zijn. Dit kun je bijvoorbeeld doen door bepaalde kleuren terug te laten komen. Kijk maar eens naar de voorbeelden. Je ziet telkens bepaalde kleuren terugkomen, waardoor het er toch als een geheel uitziet. Kleine tip: Kies niet voor al te drukke kleuren. Het mooiste is namelijk een eenheid in een kleurencombinatie!

Ook hebben wij nog wat inspiratie van de leukste gedeelde kinderkamers op een rijtje gezet!

                                                                                                    Fotografie door Marcin Ratajczak

Zorg dus voor een bepaalde eenheid! Willen de kinderen meer privacy? Dat is misschien lastig om te creëren, maar door middel van een kastenwand, schuifwand of kamerscherm kun je ze al een stuk meer privacy bieden. Een andere manier van ‘scheiden’ is het gebruik maken van kleurvlakken, je maakt namelijk een soort markering. Op deze manier heeft ook ieder zijn eigen plekje! 

@oh.eight.oh.nine.                                                                     www.leoschicago.com

Tip: Gebruik je creativiteit en experimenteer!

Op dit moment ben je producten aan het kopen voor '' Sluiten