Winkelwagen(0 Producten)
Geen producten gevonden

STYLEGUIDE || Sfeerverlichting in de kinderkamer

1 Jun 2020

Lampen kunnen de kinderkamer extra sfeer geven, functioneel zijn en een geborgen gevoeg geven aan je kindje. Veel kinderverlichting staat niet alleen mooi in de kinderkamer, maar ook in je eigen interieur!

 

VEILIGHEID
Ten eerste is het van groot belang te letten op veiligheid van kinderlampen. Denk hierbij aan loshangende snoeren, veilige stopcontacten, het maximumvermogen dat in de lamp is toegestaan en of de lamp stabiel staat. Bepaal daarbij ook de lichtbron; een led lamp, een spaarlamp of een gloeilamp.

BASIS VERLICHTING
De welbekende plafondlamp kan niet achterblijven in de trends. Kijk naar de rieten lampen van Kidsdepot.
Sinds kort hebben wij ook de betoverende origami lampen welke geïnspireerd zijn door de zee van Vasili Lights. 

 

SFEER VERLICHTING
Een wandlamp is meestal een eyecather in de kinderkamer. Neem nou de prachtige houten wandlampen (ze kunnen ook staan) van Little Lights. De lampen zijn te dimmen doormiddel van een afstandsbediening. Hierdoor zijn ze ook erg geschikt als nachtlampje. De maan-lampen van Hartendief zijn wonderlampen! Als je de lamp aan doet verschijnen er allemaal dieren nog veel meer moois! De zittende konijnenlamp van Rose in April staat mooi in zowel een moderne als landelijke kinderkamer door zijn eenvoud. Zet hem neer op een plank of een kast en draai zijn koppie en af is de kamer!

SLAAPTRAINERS
Onze slaaptrainers zijn niet alleen een slaaptrainer, maar ook een nachtlampje en een digitale klok. De slaaptrainer leert je kindje wanneer het tijd is om te gaan slapen en wanneer ze op mogen staan. Dit wordt aangegeven met kleur en led-lampjes die aftellen. Wanneer je kindje bijna moet gaan slapen is de lamp oranje en gaat uit wanneer je kindje écht moet slapen. ’s Morgens is de lamp oranje als ze bijna uit bed mogen en kleurt groen als ze op mogen staan. Ook kun je optioneel een muziekje laten afspelen. Met een slaaptrainer heb je geen late avonden en vroege ochtenden meer!

 

Ga via deze link naar het lampen assortiment van Mevrouw Aardbei

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
Op dit moment ben je producten aan het kopen voor '' Sluiten