Winkelwagen(0 Producten)
Geen producten gevonden

STYLEGUIDE || WINTER WONDERLAND

12 Dec 2019

Dag Sinterklaasje! Sinterklaas is weer naar Spanje en dat is het moment om de kerstversiering weer uit de kast te halen. Wat gaat het jaar toch weer snel! Een knus en warm plekje in het huis is daarom niet te missen. Je kunt namelijk alvast beginnen met het decoreren van de kinderkamer met deze superleuke items! Zeker tijdens de koude winterdagen is het fijn om een plekje te hebben waar je kindje zich lekker terug kan trekken om te spelen of om een boekje te lezen. Maar hoe kun je die kinderkamer nou winter/kerst proof maken?

@annalandstedt                                                                                     @istome_store

Sterren en lichtjes in de kinderkamer maken de ruimte al heel snel supergezellig. Net als een heerlijk warm dekentje waar je kindje rustig onder kan liggen als het wat kouder wordt. En hoe leuk is de Hartendief wandlamp! Zodra je de lamp aandoet in het donker zie je namelijk hoe Beer, Vos en Hert samen omhoogkijken naar de flonkerende sterren. De lamp kun je geweldig af stijlen door een Hartendief muursticker van een beer te plaatsen, zodat het lijkt alsof hij de maan vasthoudt.

 

Een kerstboom om het kersterig te maken ligt wel erg voor de hand maar hey! Een mini nep kerstboompje om de kerst ook naar de kinderkamer te brengen creëert echt meer sfeer! En het leukste is als ze natuurlijk ook zelf het boompje kunnen decoreren. De schattige kerststal van Little Dutch met alle vertrouwde figuren van het traditionele kerstverhaal zijn ook aanwezig. Dat wordt vast een heel speciaal kerstavontuur!

Groene en witte tinten tijdens de winter doen het altijd goed in de kinderkamer, het doet je misschien een beetje denken aan de sneeuw en aan de kerstboom. Maar ook warme tinten zoals okergeel, beige en oudroze maken de kinderkamer erg sfeervol.

 

.

@istome_store                                                                                        @cocolapinedesign.com   

 

Succes met stylen!

Op dit moment ben je producten aan het kopen voor '' Sluiten