Winkelwagen(0 Producten)
Geen producten gevonden

KINDERKAMER TREND || 2019-2020

5 Sep 2018

Op de beurs van ShowUp zagen wij opkomende interieur trends van 2019 en 2020;

Buro Jantrendman vertelde over hoe de kleuren en materialen worden verwerkt in mode, interieur en de maatschappij. Humanual was een term die tijdens deze presentatie vaak voorkwam en wat zeker interessant gaat worden komend jaar. Op dit moment beginnen we dit al terug te zien in de mode en de interieur branche. Denk hierbij aan verschillende nude-tinten die met elkaar gecombineerd worden. Hier horen ook aarde tinten bij. We gaan ons steeds meer laten inspireren door de kleuren van onze huid, de natuur en dat in de puurste vorm. 

Wij vertalen de volwassen interieur- en mode trends naar de trends voor kinderkamers. Zoete kleuren zullen plaatsmaken voor warme, exotische kleuren, zoals groen, okergeel. Nieuwe kleuren zijn terracotta, bordeaux rood en donkerblauw. Naast het gebruik van deze donkere kleuren werken vergrijsde pastelkleuren verlichtend. De combinatie van deze kleuren geeft een uniek en samenhangend geheel. 

kleuren

 

EXOTISCH
Exotisch is een trend waar je de aankomende periode niet meer omheen kunt. Van panters tot luiaards, van kogelvissen tot lama's. Prachtig in behang, kleden, dierenkoppen, panterprints en posters. Veelal gecombineerd met bijbehorende natuurlijk groene planten. Zet ze op een kast of een plank om de sfeer compleet te maken. Rotan staat perfect in deze exotische sfeer, het maakt het meer bohemian. We zien het terug in wiegjes, verschoonmanden, poppenwagens en opbergmandjes. Denk ook aan een oceaan thema, hier kun je los gaan qua kleur en dieren.

exotisch

 

 

AVONTUUR
Het gaat vooral om het avontuur en ontdekken van de wereld. We zien bijvoorbeeld luchtballonnen, boten, schommels. Lichtere kleuren welke hierin terugkomen, zijn een stuk minder zoet. Denk aan vergrijsde kleuren. 

avontuur

 

 

Al met al bewegen we richting het tonen wat de aarde ons te bieden heeft. Het dierenrijk, (waaronder de oceaan) en de natuur. Hieronder kun je alvast een aantal producten in deze stijl vinden, more to come!

Collage links Avontuur:
vlaggetjes - hemeltje - speelkleed - toilettas - knuffel grijs - Sonny Angel - poster - kratje - poppenwagen - knuffel abrikoos

 

Collage rechts Exotisch:
ballon - behang - knuffel leeuw - tipi - boodschappenwagen - krab - rog

 

 

Op dit moment ben je producten aan het kopen voor '' Sluiten