Winkelwagen(0 Producten)
Geen producten gevonden

TREND || Stijlvol spelen

9 Sep 2019

Kinderen spelen en laten vervolgens alles overal liggen. Met het gevolg dat je hele huiskamer vol ligt met hun bouwblokken, knuffels, poppen en ga zo maar door. Ook als het opgeruimd is zal er nog speelgoed in het zicht staan. Zonde van je interieur, toch?

Gelukkig heeft Mevrouw Aardbei veel keuze uit stijlvol speelgoed met als gevolg dat het juist iets kan toevoegen aan je interieur!

Het fijne een groot deel van het assortiment stijlvol speelgoed is dat het ook geschikt is op latere leeftijd.

 

 

Houten speelgoed

In de kinderkamers van 2019 zal je veel houten speelgoed tegenkomen. Van muziekinstrumenten tot speelijsjes. Merken zoals Grimm’s Toys, Kids Concept, Plan Toys en Raduga Grez hebben veel houten speelgoed. Ook de houten dieren van Holztiger zijn niet te missen in de speelgoed collectie van je kids.

 

 

Poppen

Voor de poppen zijn er hele stijlvolle poppenwagens en bedjes. Je kan er zelfs een hip poppendekbedje in doen. Dit zou nog wel eens wat kunnen toevoegen aan het interieur, en hoe fijn is het als je niet meer al het grotere speelgoed moet opbergen omdat het anders zo rommelig staat?

 

 

Olli Ella Luggy

De prachtige manden op wielen zijn perfect voor je kinderen en hun speelgoed. Het is niet alleen om op te ruimen maar ook het vervoeren van boodschappen of een lekkere picknick. Voor het wat minder mooie speelgoed kun je gebruik maken van de manden of kun je het opbergen in lage kastjes. Het mooie speelgoed kun je bijvoorbeeld op de kastjes zetten, aan een kapstok hangen, op een boekenplank zetten of in een huisje etaleren.

 

Bekijk hier al ons stijlvolle speelgoed.

Op dit moment ben je producten aan het kopen voor '' Sluiten