• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Boek De spin die veel scheetjes laat

€14,99
Een spinnetje is altijd alleen, omdat hij zo winderig is. Hij eet namelijk dagelijks zijn lievelingsgerecht chili con carne.
Levertijd op werkdagen voor 17:00 besteld, morgen in huis *
Voor 17:00 uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Boek De spin die veel scheetjes laat

Een spinnetje is altijd alleen, omdat hij zo winderig is. Hij eet namelijk dagelijks zijn lievelingsgerecht chili con carne. Een andere spin krijgt medelijden en leert de stinkende spin elke dag anders te eten. Alleen op zaterdag mag hij nog chili con carne maken. Dat eten alle spinnen dan samen op, om daarna samen een dagje te stinken. Oblong prentenboek met paginagrote illustraties die zijn gemaakt met verschillende technieken (o.a. pen, collage, aquarel). De grappige spinfiguren zijn consequent getekend als kriebelige ronde bolletjes in de war geraakt spinrag met twee langgerekte witte ogen en zes (?) lange poten. Scheetjes worden humoristisch weergegeven door blauwe wattige wolkjes. De eenvoudige tekst beperkt zich tot enkele zinnen per pagina, gedrukt in dunne letters op egale ondergrond. Het gevoel van eenzaamheid komt maar matig uit de verf. Het wordt slechts benoemd. Het weekmenu wordt daarentegen te uitgebreid doorgenomen.

De bekende televisiepresentator, die al eerder boeken publiceerde, maakt hiermee samen met zijn illustrerende zus zijn eerste kinderboek.

Vanaf ca. 4 jaar.