• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Boek Flamingo!

€16,99
Een moedig voorleesboek 'Flamingo!' over omgaan met tegenslag van de auteur Eva Crabeels.
Flamingo was een held, een kampioen die kon 'snelvliegen' als de beste.
Levertijd op werkdagen voor 17:00 besteld, morgen in huis *
Voor 17:00 uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Boek Flamingo!

Ontwapenend en mooi boek over omgaan met tegenslag van de auteur Eva Crabeels

Flamingo heeft één poot. Toen hij nog twee poten had, won hij alle vlieg- en loopwedstrijden en brak hij alle records. Zijn vrienden Reiger, Pinguïn en Dodo vinden hem een held. Maar dan valt Flamingo en "zijn poot is niet te fiksen'. Zijn vrienden kijken niet meer naar hem om. Duizendpoot met zijn vijfhonderd handjes en voetjes gaat hem helpen. Om te dromen heb je namelijk geen poten nodig, wel vrienden.

Dit prentenboek is geïnspireerd door de Belgische atleet Marc Herremans die tijdens een training zijn rug brak en verlamd raakte.

Het bevat meesterlijke prenten van de bekroonde illustratrice Marije Tolman die in gemengde techniek, o.a. inkt, verf, krijt, collage, een fraaie expressieve fluorescerend roze flamingo en zijn vogelvrienden neerzet. De afwisseling in prenten, soms verstild en treurig, dan wervelend, tonen flamingo's verslagenheid en woede en vervolgens zijn beslissing niet te blijven treuren.

De korte, krachtige en humorvolle tekst staat in duidelijk lettertype met schreef in de prenten. Bijzonder mooie uitgave, in opvallend smal hoog formaat met stevig omslag.

Vanaf ca. 5 jaar.