• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Boek Mijn tuin geluidenboek

1 / 1
€14,95
Een boekje dat de zintuigen van het kind volop aanspreken.
Levertijd voor 17:00 besteld, dezelfde werkdag verzonden!
Voor 17:00 besteld, dezelfde werkdag verzonden! Je hebt nog: 03:39 uur
Boek Mijn tuin geluidenboek

Een boekje dat de zintuigen van het kind volop aanspreken. Voor peuters vanaf 12 maanden, met de wereld rondom het kind als thema.
Jonge kinderen verkennen de wereld met hun zintuigen. In dit bijzondere boekje kunnen ze de dieren en objecten niet alleen zien én horen, maar ook voelen!

 

Vijf dieren, bekend uit tuin of bos (roodborstje, bij, bosmuis, krekel en egel), zijn afgebeeld op een dubbele pagina en voorzien van een geluidsknop en voelelement. Uit de achtergrond waarin de dieren getekend zijn, zijn verschillende seizoenen af te lezen, maar die worden niet expliciet benoemd. De enige tekst is de naam van het dier, met lidwoord, gedrukt in een speelse letter. Nieuw deeltje in de uitgebreide serie vierkante geluidenboekjes, uitgevoerd in dik karton met afgeronde hoeken. De serie onderscheidt zich door de aantrekkelijke, frisse kleurenillustraties en mooie, realistische geluiden. Eerder verschenen veel deeltjes rond dieren en muziek(instrumenten). Deze nieuwe deeltjes zijn iets groter en uitgebreid met een voelelement. De knopjes zijn goed te bedienen door kleine vingertjes. De geluiden zijn levensecht en nodigen uit tot nadoen. Eerder verschenen twee "Geluidenboekjes' in deze uitvoering, nu nog drie. Een fijne, educatieve uitgave van hoge kwaliteit, om samen te bekijken, te benoemen, te beluisteren en te voelen. Vanaf ca. 1 jaar.