• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Boek Olifantensoep

1 / 2
€14,95
Wat kun je doen als alles tegenzit? Als de wereld op zijn kop staat en jij er in mee gezogen wordt? Daarover gaat dit vrolijke boekje met het beste recept voor een verdrietige dag: nodig al je vrienden uit, zorg zelf voor een pan en bereid samen een ...
Levertijd voor 17:00 besteld, dezelfde werkdag verzonden!
Voor 17:00 besteld, dezelfde werkdag verzonden! Je hebt nog: 03:39 uur
Boek Olifantensoep

Wat kun je doen als alles tegenzit? Als de wereld op zijn kop staat en jij er in mee gezogen wordt? Daarover gaat dit vrolijke boekje met het beste recept voor een verdrietige dag: nodig al je vrienden uit, zorg zelf voor een pan en bereid samen een kruidige olifantensoep.

"Want als je je niet helemaal top voelt, is er maar een ding dat helpt." Een muis roept al z'n vrienden bij elkaar en vraagt ze iets lekkers mee te nemen. Inderdaad komen de andere muizen met allerlei groentes op de proppen. Een vette olifant wordt gevangen en in een grote pan water gestopt. Maar olifanten hebben een hekel aan deksels. Als de muizen de pan willen afsluiten, neemt de olifant de benen.
Prentenboek met gedetailleerde, geheel gekleurde illustraties over dubbele pagina's. Er is gebruikgemaakt van afsnijdingen en kikvorsperspectief, hetgeen de betrokkenheid van de lezer verhoogt. De pan en de olifant zijn giganten geworden en spreken erg tot de verbeelding. De tekstblokken zijn binnen de illustraties geplaatst.  Vanaf ca. 4 jaar.