• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Connetix magnetische tegels ball run expansion pack 66 st

€75,00
Breng je Ball Run-creaties naar een heel nieuw niveau met wervelende en onverwachte afleidingen.
Levertijd voor 17:00 besteld, dezelfde werkdag verzonden!
Voor 17:00 besteld, dezelfde werkdag verzonden! Je hebt nog: 03:39 uur
Connetix magnetische tegels ball run expansion pack 66 st

Breng je Ball Run-creaties naar een heel nieuw niveau met wervelende en onverwachte afleidingen. Het is het perfecte uitbreidingspakket om grotere Connetix-creaties te maken. Dit uitbreidingspakket daagt je innerlijke ingenieur uit om grotere ontwerpen te maken.

Dit uitbreidingspakket met open einde bevat vierkante magnetische tegels, houten ballen, geribbelde buizen waarmee je beweging en zwaartekracht als nooit tevoren kunt verkennen. Verder bevat de set X-vormen (om de actie om te leiden en te draaien), dubbele invoer kommen voor nieuwe manieren om samen te spelen en te racen, spiraalvormige stukken voor eye-tracking-plezier, plus 1/2 en 1/4 stukken voor draaien en keren.

Alle tegels zijn gemaakt van niet-giftig ABS-plastic dat BPA- en ftalaatvrij is, verzegeld en geklonken voor extra veiligheid. Het unieke afgeschuinde ontwerp zorgt ervoor dat Connetix sterk is en tegelijkertijd prachtige heldere brekingen biedt. Connetix is compatibel met andere toonaangevende merken.

Vul je Ball Run-uitbreidingspakket aan met bijvoorbeeld de Rainbow Ball Run, Base Plate Pack en 40-pc Expansion Pack om je Connetix-creaties naar een hoger niveau te tillen.

Inhoud:
36 x Aansluitvierkanten
2 x dubbele kommen
6 x Rechthoekige Buizen (90 graden bocht)
6 x U-vormige buizen (180 graden bocht)
8 x spiraalbuizen
2 x X-buizen
6 x Houten ballen

Afmeting: 45 × 26 × 8,5 cm
Leeftijd: 3+ jaar