• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Connetix magnetische tegels creative pack 100 st

€110,00
Deze 100-delige set van Connetix Tiles is de perfecte start set en brengt urenlang grenzeloze creativiteit, plezier en ongestructureerd spel.
Levertijd voor 17:00 besteld, dezelfde werkdag verzonden!
Voor 17:00 besteld, dezelfde werkdag verzonden! Je hebt nog: 03:39 uur
Connetix magnetische tegels creative pack 100 st

Deze 100-delige set van Connetix Tiles brengt urenlang grenzeloze creativiteit, plezier en ongestructureerd spel. De creative pack biedt eindeloze mogelijkheden voor creativiteit en leren en bevat een verscheidenheid aan vormen in verschillende kleuren, waaronder hekken en deurkozijnen. Het is een geweldige starters optie om met het hele gezin te spelen en grotere Connetix-creaties te bouwen!

Of je nu alleen speelt of met vrienden en familie, de creative pack stimuleert fijne en grove motoriek terwijl kinderen grotere kastelen, raketten, bruggen, torens, kleur sorteervakken maken en patronen en vormen verkennen en nog veel meer. De creative pack ondersteunt ook de ontwikkeling van doorzettingsvermogen en veerkracht als kinderen grotere schaalconstructies ontwerpen en de grenzen van hun verbeeldingskracht op de proef stellen.

Als speelgoed van hoge kwaliteit met een open einde, groeit Connetix mee met je kind naarmate het leert en hun spel complexer wordt.

Alle tegels zijn gemaakt van niet-giftig ABS-plastic dat BPA- en ftalaatvrij is, verzegeld en geklonken voor extra veiligheid. Het unieke afgeschuinde ontwerp zorgt ervoor dat Connetix sterk is en tegelijkertijd prachtige heldere brekingen biedt. Connetix is compatibel met andere toonaangevende merken.

Inhoud:
6 x grote vierkanten
36 x kleine vierkanten
12 x gelijkzijdige driehoeken
12 x rechthoekige driehoeken
12 x Gelijkbenige driehoeken
6 x raamstukken
6 x deurstukken
4 x rechthoeken
6 x hekken
Ideeënboekje
Een reistas om wat tegels mee naar buiten te nemen

Afmeting: 31×20×9 cm
Leeftijd: 3+ jaar