• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Connetix magnetische tegels pastel mini pack 32 st

€49,00
Verken je fantasie en dompel jezelf onder in STEAM-leren met het Connetix 32-delige pastel mini-pakket.
Levertijd voor 17:00 besteld, dezelfde werkdag verzonden!
voor 17:00 besteld, dezelfde werkdag verzonden! Je hebt nog: 03:39 uur
Connetix magnetische tegels pastel mini pack 32 st

Verken je fantasie en dompel jezelf onder in STEAM-leren met het Connetix 32-delige pastel mini-pakket. Met 16 vierkanten, 8 gelijkbenige driehoeken en 8 gelijkzijdige driehoeken in aardse pastelkleuren, is dit pakket de perfecte introductie tot Connetix!

Ontworpen om urenlang creativiteit, plezier en leren aan te moedigen door middel van SPELEN, zullen kinderen worden geïnspireerd om kleuren, vormen en patronen te verkennen, huizen, boten, dieren, parkeerplaatsen, mandala's en nog veel meer te maken. Connetix-tegels zijn ontworpen om met kinderen mee te groeien naarmate ze leren en spelen complexer wordt.

Of je nu je Connetix-reis wilt beginnen, op zoek bent naar een cadeau of je verzameling magnetische tegels wilt uitbreiden, het 32-delige pastel minipakket is de perfecte keuze.

Vul je Mini Pack aan met een van de packs uit het Connetix-assortiment om je creaties naar een hoger niveau te tillen.

Alle tegels zijn gemaakt van niet-giftig ABS-plastic dat BPA- en ftalaatvrij is, verzegeld en geklonken voor extra veiligheid. Het unieke afgeschuinde ontwerp zorgt ervoor dat Connetix sterk is en tegelijkertijd prachtige heldere brekingen biedt. Al ons magnetische constructiespeelgoed is met elkaar te combineren! Connetix & alle Magna-Tiles-sets!

Inhoud:
16 x kleine vierkantjes
8 x gelijkzijdige driehoeken
8 x Gelijkbenige driehoeken

Afmeting: 26 × 16.5 × 5 cm
Leeftijd: 3+ jaar