• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

FRIGG Daisy fopspeen latex - portobello

€4,95 €3,50
De Daisy fopspenen van FRIGG zijn ontworpen met het oog op veiligheid en schoonheid. Ze zijn gemaakt om de gezondheid en de welzijn van baby's te bevorderen en zijn in veel verschillende kleuren verkrijgbaar.
Levertijd voor 17:00 besteld, dezelfde werkdag verzonden!
voor 17:00 besteld, dezelfde werkdag verzonden! Je hebt nog: 03:39 uur
FRIGG Daisy fopspeen latex - portobello

De Daisy fopspenen van FRIGG zijn ontworpen met het oog op veiligheid en schoonheid. Ze zijn gemaakt om de gezondheid en de welzijn van baby's te bevorderen.
Met geschulpte randen die bloemblaadjes nabootsen, neemt de Daisy-fopspeen het doordachte ontwerp van de klassieke fopspeen en voegt hij toe in een grillig, charmant ontwerp.

Verkrijgbaar in twee maten voor 0-6 maanden en 6-18 maanden.

Materiaal: 100% natuurlijk rubberlatex, 100% vrij van BPA, VC en ftalaten.
Verzorging: steriliseer elke fopspeen altijd voor gebruik door deze 5 minuten in een kom met kokend water te leggen. Laat de speen daarna drogen op een schone handdoek. Zorg ervoor dat de speen volledig afgekoeld is voordat je ze aan je baby geeft.

Let op: fopspenen zijn gemaakt van natuurlijk rubber en kunnen bij gebruik uitzetten. Om hygiënische redenen raden we aan om de fopspeen elke 4-6 weken te vervangen. Vervang de speen ook bij tekenen van beschadiging of zwakte.