• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Grech & Co Kinderarmband - Enlighten

€17,50 €12,50
Deze mooie ketting met kristalheldere doorschijnende gele Baltische barnsteen kralen van Grech & Co.
Levertijd voor 14:00 besteld, dezelfde werkdag verzonden!
Voor 17:00 besteld, dezelfde werkdag verzonden! Je hebt nog: 03:39 uur
Grech & Co Kinderarmband - Enlighten

Deze mooie armband met kristalheldere doorschijnende gele Baltische barnsteen* kralen van Grech & Co. Elk sierraad wordt geleverd met een eigen katoenen zakje en een certificaat dat echte natuurlijke Baltische barnsteen kralen belooft. Ideaal voor het geven van geschenken en veilige opslag.

Lengte: 15 cm
Kleur: Lemon
Onderhoud: Met een zachte doek onder warm water afspoelen. Spoel de kralen af, droog in de lucht, vermijd zeep en chloor.
Veiligheid: Individueel geknoopte kralen met schroefsluiting.
Leeftijd: 3+

LET OP: Houd altijd toezicht op uw kind wanneer hij of zij de ketting of armband draagt. Verwijder de ketting of armband terwijl uw kind slaapt (dag of nacht).


*Baltisch barnsteen is gefossiliseerd hars van naaldbomen uit Scandinavisch gebied van ongeveer 44 miljoen jaar oud. In die tijd heerste er een relatief mild klimaat en strekte het naaldbos zich uit tot ver in het Scandinavische gebied met bomen tot wel 40 meter hoog.

Barnsteen werkt als een helende steen die negatieve energie weghaalt uit het lichaam. Het dragen van barnsteensieraden stimuleert een goed humeur en neerslachtige gevoelens verminderen of verdwijnen met het dragen van barnsteen.