• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Hartendief muursticker baby en beer

€44,95
Baby reikt naar de sterren en Beer tilt kleintje hoog op de arm... Deze lieve beren stelen zonder twijfel je hart. Dieren om te knuffelen!
Levertijd voor 17:00 besteld, dezelfde werkdag verzonden!
voor 17:00 besteld, dezelfde werkdag verzonden! Je hebt nog: 03:39 uur
Hartendief muursticker baby en beer

Baby reikt naar de sterren en Beer tilt kleintje hoog op de arm... Deze lieve beren stelen zonder twijfel je hart. Dieren om te knuffelen! Muursticker Baby & Beer is geschilderd als aquarel en geprint op hoogwaardige zelfklevende vinylfolie. Plakken gaat makkelijk en luchtbelletjes strijk je eenvoudig weg. De sticker is mat glanzend en diep van kleur.

Eenmaal geplakt is Baby & Beer nog los te halen, maar meerdere keren verplaatsen gaat niet. Meet van te voren dus goed uit waar je Baby & Beer dieren opplakt! 
Wacht minimaal 3 weken voordat je de muursticker op de geverfde muur gaat opplakken.

Let op! Wij kunnen hechting van de sticker op een structuur muur niet garanderen. Er komt dan teveel lucht onder de sticker waardoor deze (op den duur) kan loslaten. Wij adviseren bij een structuurmuur de sticker op een paneel te plaatsen, zie hieronder een tutorial:

 

STAP 1
Plaats de muursticker op een stuk hout. Zorg ervoor dat het oppervlak schoon is. Nadat je het op het materiaal hebt geplaatst, moet je het langs de lijnen uitzagen. In dit geval is ervoor gekozen om ook de witte rand af te snijden.

STAP 2
Schuur de randen voorzichtig. In dit geval werd een stuk van 360 korrel schuurpapier gebruikt.

STAP 3
Om het beste resultaat te krijgen, adviseren we om de randen te kleuren met een stift die overeenkomt met de MDF met de kleur van het dier. Hier werd bruin gebruikt om de vacht van de beer na te bootsen.

STAP 4
Vind de juiste plaats voor de muursticker aan je muur. We raden aan om dubbelzijdig plakband te gebruiken of 3M bevestiging strips.

STAP 5
Dat is alles. Je bent klaar en kunt genieten van het verbluffende resultaat.