• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Hegen Borstvoeding opslagbakjes - 150ml (4-pack)

€30,99
Handige opslagbakjes om de borstvoeding in te bewaren van het merk Hegen.
Levertijd voor 17:00 besteld, dezelfde werkdag verzonden!
Voor 17:00 besteld, dezelfde werkdag verzonden! Je hebt nog: 03:39 uur
Hegen Borstvoeding opslagbakjes - 150ml (4-pack)

Inbegrepen

1 x Hegen Opslagbakje 150ml PPSU – PCTO™
1 x Opslagdeksel wit
1 x Verzegelingsring

Omschrijving

LUCHTDICHTE EN BEVEILIGDE OPSLAGBAKJES VOOR MOEDERMELK. De Hegen opslagbakjes zijn gemaakt van het duurzame medische materiaal PPSU, waardoor ze temperaturen kunnen weerstaan van -20°C tot 180°C. Hegen opslagbakjes zijn vrij van BPA, BPS, PVC, zijn vaatwasserbestendig en kunnen in de magnetron.

MET SLECHTS ÉÉN KLIK TE SLUITEN. De Hegen opslagbakjes hebben een uniek gepatenteerd sluit- en openingssysteem waardoor het extra gemakkelijk wordt om een flesje klaar te maken. Tevens kunnen de opslagdeksels aan elkaar worden gekoppeld, voor optimaal gebruik van de opslagruimte voor gekolfde melk in je vriezer of koelkast.

GROEIT MEE MET JE KIND. Deze flesjes groeien mee met je baby en kunnen later worden gebruikt als snackbeker of om babyvoeding, koekjes, fruit of zelfs drinken (met het tuitbeker accessoire) in te bewaren!

Unieke eigenschappen:

  • Revolutionaire sluiting met één hand zonder schroefdraad Press-to-Close, Twist-to-Open, PCTO ™ – innovatie voor probleemloos gebruik en het voorkomen van lekken.
  • De Anti-Koliek ventilatieopening minimaliseert de vorming van luchtbellen zodat je baby geen last krijgt van krampjes, en voorkomt oxidatie van de melk.
  • Kolf, Bewaar en Voed in een enkele fles met verwisselbare kolf en adapters
  • Gemakkelijk schoon te maken