• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Holztiger brontosaurus 20 cm

1 / 1
€11,50
Deze Holztiger Brontosaurus is heel stoer!
Holztiger brontosaurus 20 cm

Deze Holztiger Brontosaurus is heel stoer! De Brontosauruswas een zwaargebouwde viervoeter die ruim twintig meter lang werd en vijftien ton woog. Hij had een vrij lange maar stevige nek met een klein hoofd. Daarmee rukte hij stukken af van naaldbomen die zonder te kauwen werden ingeslikt en in de enorme buikholte verteerd. Achter uit de romp stak een lange horizontale staart die het dier als een zweep gebruikte om zich tegen roofsauriërs als Allosaurus te verdedigen.

Het merk Holztiger komt uit Duitsland. De speelfiguren zijn met de hand gemaakt uit massief esdoorn- en beukenhout hout en worden met de hand afgewerkt met verf op waterbasis en daarom veilig om mee te spelen door de kleintjes. De figuren zijn mooi afgewerkt, noestvrij, glad en heel mooi afgerond. 

De figuren van Holztiger zijn in verhouding tot andere merken qua maatvoering wat groot en ze zijn daarom erg geschikt voor de kleine handjes. En het is natuurlijk ook nog eens heel erg leerzaam om de verschillende dieren te herkennen. Welk diertje is een olifant? Welk geluid maakt hij? Wat eet hij en waar komt hij vandaan?

De figuurtjes van Holztiger staan ook prachtig als je ze neerzet in de baby- of kinderkamer....

 

Afmeting: ca. 20  x 2,8 x 7,5 cm