• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Jollein slaapzak 4 seizoenen botanical nougat

€54,99 €39,99
Deze 4-seizoenen slaapzak tover je om van winterslaapzak tot zomerslaapzak door het uitneembare slaapzakje aan de binnenkant.
Levertijd voor 17:00 besteld, dezelfde werkdag verzonden!
voor 17:00 besteld, dezelfde werkdag verzonden! Je hebt nog: 03:39 uur
Jollein slaapzak 4 seizoenen botanical nougat

Een perfect slaapzakje voor jouw baby.

Deze 4-seizoenen slaapzak tover je om van winterslaapzak tot zomerslaapzak door het uitneembare slaapzakje aan de binnenkant. De slaapzak heeft een vrolijke botanische print en voelt lekker zacht aan. 

De bewegingsvrijheid van je kindje wordt beperkt door een slaapzak. Het geeft een geborgen gevoel en je beweeglijke baby woelt zich zo nooit bloot.

Maat:
- Verkrijgbaar in de maten 70, 90 en 110 cm.
Zorg ervoor dat je de juiste maat kiest. Je wilt uiteraard niet dat het hoofdje door de halsopening in de slaapzak kan komen of dat de slaapzak zo klein is dat je kindje niet lekker de beentjes kan strekken. 

Materiaal:
Buitenkant is gemaakt van 100% katoen. De binnenkant is gemaakt van jersey 100% katoen.
De voering van de buitenste slaapzak is 100% polyester.

Wasinstructies:
De slaapzak kun je wassen.
Het handigste is om de delen even van elkaar te halen; dat wast en droogt makkelijker. Let er op dat je de maximale temperatuur van 40 graden aanhoudt (de slaapzak houdt echt niet van de droger). Strijken mag wel maar het is niet nodig. Het waslabel in de slaapzak vertelt je alle wasinstructies. Check die voor je gaat wassen.

Handig verschonen:
Tijdens het verschonen kan de slaapzak aanblijven. Rits de slaapzak tot navelhoogte open maar laat het bovenlijfje lekker warm in de slaapzak. Haal de benen en billen er uit, schuif opengeritste onderkant van de slaapzak naar de zijkant en je kunt verschonen!

Koop een slaapzak nooit op de groei. Een te grote slaapzak met een te grote halsopening is gevaarlijk voor je kindje. Kies de maat die past bij de lengte van je baby