• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

PATROON

Patroon behang is een geweldige manier om de kinderkamer tot leven te brengen en een unieke en kleurrijke sfeer te creëren.
Geslacht
Kleuren
Leeftijd

PATROON

Patroon behang is een geweldige manier om de kinderkamer tot leven te brengen en een unieke en kleurrijke sfeer te creëren. Of je nu kiest voor een behang met regenbogen, bloemen, zonnetjes of hartjes, het kan een geweldige aanvulling zijn op de kamer. De verbeelding van kinderen zal meteen gaan prikkelen.

 

Wat is belangrijk tijdens het kiezen van behang?

Een belangrijk aspect tijdens het kiezen van behang voor de kinderkamer is om een ontwerp te kiezen dat past bij de leeftijd en interesses van je kindje. Het is ook belangrijk om rekening te houden met de rest van de kamer. Kies een kleurenpalet dat past bij het behang, zodat de kamer een rustig geheel word. Als het behang druk is, probeer dan de rest van de kamer  eenvoudig (met effen meubels en accessoires) te houden. Als het behang juist neutraal is, voeg dan accenten van heldere kleuren toe doormiddel van bijvoorbeeld kussentjes, dekens of lampen.

 

Verschillende dessins

Bij Mevrouw Aardbei vind je verschillende soorten patroon behang van onder andere Dekornik, Little Amour en Bibelotte. 

In het algemeen zijn bloemetjes of jungle behang een leuke en speelse keuze voor de kinderkamer. Het geeft de kamer een speelse uitstraling en kan gemakkelijk worden aangepast op de persoonlijke smaak van je kind. Het is een veelzijdige optie die ook in andere kamers in huis kan worden gebruikt. 

Dieren behang is ook een leuke en populaire keuze voor een kinderkamer. Het geeft de kamer een speelse en magische uitstraling en kan daarbij gemakkelijk worden gecombineerd met andere decoraties om een uniek thema te creëren.

Zonnetjes behang is een vrolijke en zonnige keuze voor een kinderkamer. Het geeft de ruimte een levendige en energieke uitstraling. Het behang kan de stemming van de ruimte opvrolijken. 

Zie hierboven het gehele assortiment patroon behang!

Op dit moment ben je producten aan het kopen voor '' Sluiten