• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Little Dutch blokkendoos Pure & Nature

€29,95
Houten blokkendoos bestaand uit diverse vormen en kleuren, samen vormen deze een grappig geheel.
Levertijd voor 17:00 besteld, dezelfde werkdag verzonden!
Voor 17:00 besteld, dezelfde werkdag verzonden! Je hebt nog: 03:39 uur
Little Dutch blokkendoos Pure & Nature

Little Dutch maakt tijdloos speelgoed van goede kwaliteit, voorzien van stijlvolle kleuren, dessins en illustraties. Onze unieke producten zijn met liefde en passie samengesteld en brengen veel vrolijkheid en een vleugje fantasie met zich mee. Alle producten voldoen aan de Europese Speelgoedrichtlijn. Bovendien worden ze afgewerkt met kindvriendelijke verf op waterbasis en zijn ze kinderarbeidvrij en maatschappelijk verantwoord geproduceerd. Wij wensen jou veel plezier met dit Little Dutch-product.

Enjoy the little things!

Little Dutch maakt tijdloos speelgoed van goede kwaliteit, voorzien van stijlvolle kleuren, dessins en illustraties. Onze unieke producten zijn met liefde en passie samengesteld en brengen veel vrolijkheid en een vleugje fantasie met zich mee. Alle producten voldoen aan de Europese Speelgoedrichtlijn. Bovendien worden ze afgewerkt met kindvriendelijke verf op waterbasis en zijn ze kinderarbeidvrij en maatschappelijk verantwoord geproduceerd. Wij wensen jou veel plezier met dit Little Dutch-product. Enjoy the little things!

 

NL | WAARSCHUWING:

Vóór gebruik alle verpakkingsonderdelen verwijderen. Dit product voldoet aan de toepasselijke

Europese Speelgoedrichtlijn. Controleer het speelgoed regelmatig op slijtage en gebruik het product niet als het beschadigd is.

  • Gemaakt van FSC-gecertificeerd hout
  • Geverfd met kindvriendelijke verf op waterbasis

Vanaf 12 maanden