• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Little Dutch Houten autobaan Pure&Nature

€27,95
1, 2, 3, racen maar! Met deze houten autobaan uit de Pure & Nature Collection van Little Dutch vermaken kinderen zich prima!
Levertijd voor 17:00 besteld, dezelfde werkdag verzonden!
Voor 17:00 besteld, dezelfde werkdag verzonden! Je hebt nog: 03:39 uur
Little Dutch Houten autobaan Pure&Nature

1, 2, 3, racen maar! Met deze houten autobaan uit de Pure & Nature Collection van Little Dutch vermaken kinderen zich prima. Zet de 4 meegeleverde auto’s een voor een boven op de racebaan, laat ze los en ze racen over de diagonale zig-zagbanen snel naar beneden! Dit speelgoed is gemaakt van duurzaam FSC-hout en stimuleert de hand-oogcoördinatie van kinderen.
 
 
Enjoy the little things!

Little Dutch maakt tijdloos speelgoed van goede kwaliteit, voorzien van stijlvolle kleuren, dessins en illustraties. Onze unieke producten zijn met liefde en passie samengesteld en brengen veel vrolijkheid en een vleugje fantasie met zich mee. Alle producten voldoen aan de Europese Speelgoedrichtlijn. Bovendien worden ze afgewerkt met kindvriendelijke verf op waterbasis en zijn ze kinderarbeidvrij en maatschappelijk verantwoord geproduceerd. Wij wensen jou veel plezier met dit Little Dutch-product. Enjoy the little things!

 

NL | WAARSCHUWING:

Vóór gebruik alle verpakkingsonderdelen verwijderen. Dit product voldoet aan de toepasselijke

Europese Speelgoedrichtlijn. Controleer het speelgoed regelmatig op slijtage en gebruik het product niet als het beschadigd is.

  • Gemaakt van FSC-gecertificeerd hout
  • Geverfd met kindvriendelijke verf op waterbasis

Vanaf 12 maanden